PROMENA U DVOJCU MJUZIKLA "NEKI TO VOLE VRUĆE": Posle gotovo pet stotina izvođenja, umesto Radeta Marjanovića u podeli Žarko Stepanov

V.V.S.

21. 03. 2022. u 14:43

U POZORIŠTU na Terazijama, više od tri decenije od premijere mjuzikla "Neki to vole vruće" i gotovo pet stotina izvođenja, u četvrtak (31. marta) desiće se promena u vrhu podele: umesto Radeta Marjanovića u ulozi Džoa, od sada će uz Svetislava Goncića (kao Džerija) - igrati mlađi kolega Žarko Stepanov.

ПРОМЕНА У ДВОЈЦУ МЈУЗИКЛА НЕКИ ТО ВОЛЕ ВРУЋЕ: После готово пет стотина извођења,  уместо Радета  Марјановића  у подели  Жарко Степанов

foto:Promo

Rade Marjanović, koji ostaje deo ansambla (ali u drugoj ulozi), ovim povodom kaže da je došlo vreme da ga kao ljubavnika zameni mlađi kolega:

- Na ovo sam se odlučio jer smatram da je vreme, posle ovoliko godina igranja zaljubljenog Džoa, da ljubavne jade sa Puslicom i probleme sa nestašnom Dafnom prepustim svom mlađem talentovanom kolegi Žarku, a ja ću sa radošću preuzeti drugu, meni dragu ulogu, primereniju mojoj generaciji - poručuje Marjanović. - Ova smena je logična, jer je naša želja kultna predstava traje bar još trideset godina. Čuvamo je kao omaž našoj velikoj rediteljki Soji Jovanović.

Mjuzikl "Neki to vole vruće" premijerno je izveden 27. decembra 1990. godine, a posle povratka u rekonstruisanu zgradu, Rade Marjanović i Svetislav Bule Goncić su, po originalnoj režiji Soje Jovanović, predstavu obnovili 2007. godine.

Tokom godina, glumačka postava se više puta menjala, tako da su u predstavi igrali i Ljiljana Šljapić, Ivana Mihić, Bata Paskaljević, Veselin Stijović, Janoš Tot, Ljiljana Stjepanović, Vladan Savić, Ivana Jovanović, Dragan Vujić Vujke, Božidar Stošić i mnogi drugi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)