TRAGALAČKI EKSPERIMENTI U BITEF TEATRU: U okviru "Meseca nezavisne scene" tri žanrovski različite predstave

V.V.S.

20. 01. 2022. u 12:50

PROGRAM "Mesec nezavisne scene" u Bitef teatru, koji se i ove sezone događa u mesecima januaru i februaru, sa zadovoljstvom konstatujemo da veliko interesovanje nezavisnih autora i trupa za ovaj repertoarski konkurs, potvrđuje njegovu neophodnost i doprinosi kvalitetu nezavisnog pozorišnog stvaralaštva u regionu.

ТРАГАЛАЧКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ У БИТЕФ ТЕАТРУ: У оквиру Месеца независне сцене три жанровски различите представе

Arhiva "Večernjih novosti"

Bitef teatar, servisno pozorište bez ansambla, ovim autorima omogućava prostor za probe, izvođenje, tehničku i marketinšku podršku svake vrste a često i finansijski pomaž ove produkcije.Kako je bila namera i Mire Trailović, ova kuća treba da bude mesto razvoja i gajenja najrazličitijih pozorišnih izraza, kreiranje žanrova kombinovanjem različitih alatki i veština, kombinovanjem pozorišnih, plesnih, operskih, muzičkih, akrobatskih i video formi.

U prvoj nedelji "Meseca nezavisne scene" u Bitef teatru biće izvedena tri žanrovski različite predstave, koje potvrđuju novu teatarsku formu, kao mogućnost tragalačkog eksperimenta: "Bol" 22.januara, dan kasnije "Tri žene",a 25. na programu je Body confessions.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna