STIŽU "IZGUBLJENI SIMBOL", "OBAVEŠTAJAC" I "LUCIFER": Tri velike tv premijere popularnih stranih serija na Foks kanalu

N. DRAŽOVIĆ

15. 01. 2022. u 13:43

TREĆU nedelju januara na Foks kanalu obeležiće premijere tri velika TV naslova. Očekuju nas serije "Den Braun: Izgubljeni simbol", "Lucifer" i druga sezona sitkoma "Obaveštajac".

СТИЖУ ИЗГУБЉЕНИ СИМБОЛ, ОБАВЕШТАЈАЦ И ЛУЦИФЕР: Три велике тв премијере популарних страних серија на Фокс каналу

"Lucifer", Foto Foks

Dugo najavljivana misteriozna triler drama "Den Braun: Izgubljeni simbol", rađena po istoimenom romanu slavnog američkog pisca trilera, prikazivaće se od 19. januara, sredom u 22.00. Mnogo godina pre nego što će se upustiti u rešavanje čuvene misterije "Da Vinčijev kod", proslavljeni harvardski ekspert za simbole Robert Langdon (Ešli Zakerman) moraće da odgonetne niz smrtonosnih misterija kako bi spasao otetog mentora Pitera Solomona (Edi Izard). Na početku ove desetodelne avanture, Langdon je iznenada pozvan da održi predavanje u Kapitolu. A odmah po njegovom dolasku događaji počinju da se odvijaju u neobičnom pravcu. Nakon što je u Kapitolu otkriven uznemirujući predmet, simbol drevne inicijacije u svet ezoterične mudrosti, Langdon se obreo u bizarnom vrtlogu masonskih tajni i prastarih rituala skrivanih tokom istorije.

"Den Braun: Izgubljeni simbol", ,Foto Foks

Želeći da oslobodi kidnapovanog prijatelja, slavnog istoričara koga su veze s tajnim društvima dovele u životnu opasnost, Langdon će morati da izdrži gotovo nemoguća iskušenja, koja ga vode ka jezivoj međunarodnoj zaveri. Najveću pomoć imaće od naučnice i istraživačice Ketrin Solomon (Valori Kari). Ona će se udružiti sa Langdonom kako bi pronašla svog oca Pitera. Na tom putu moraće da se suoče sa otmičarem Malakom (Bo Nap), koji će iskoristiti Langdonovo znanje o simbologiji da bi otključao drevni portal.

Od kralja pakla do palog anđela

Seriju o palom anđelu, "Lucifer", gledamo od 17. januara, radnim danima od 20.00. Luciferu Morningstaru (Tom Elis) dosadila je uloga kralja pakla, pa je rešio da se penzioniše i preseli u Los Anđeles. Kao vlasnik luksuznog bara po imenu "Laks", on uživa u omiljenim razbibrigama - vinu, ženama i muzici. Uzbudljivu svakodnevicu iznenada mu prekida smrt prelepe pop dive, koja je ubijena ispred njegovog bara. Prvi put posle skoro 10 milijardi godina, Lucifer oseća da se nešto u njemu budi. Nije siguran da li je to njegova potisnuta potreba da kažnjava zle, ili je u pitanju nešto više. Da li je moguće da je kralj pakla sposoban da gaji osećanja prema ljudskim bićima? Sama pomisao na to mu je neverovatna, ali i njegovom odanom prijatelju Mejzu (Lezli En Brant), opasnom demonu u obliku prelepe žene. Ubistvo privlači pažnju detektivke Kloi Deker (Loren German), kojoj je Lucifer odbojan, ali u isto vreme i fascinantan. I dok sarađuje sa njom na istrazi ubistva pevačice, Lucifer je iznenađen Kloinom dobrotom. Naviknut na najgore primere ljudskog roda, on sada počinje da misli da za čovečanstvo, možda, ima nade. Fantastična krimi-drama iz "Di Si entertejmenta", koju kao autor potpisuje Tom Kapinos ("Dosonov svet", "Kalifornikacija"), poručuje da svi imaju priliku za iskupljenje. Čak i sam đavo.

"Obaveštajac", Foto Foks

Oružje u pogrešnim rukama

Urnebesni dvojac tajnih agenata, Džeri i Džozef vraćaju se 18. januara (utorkom od 22.00) na Foks u drugoj sezoni britanske hit komedije "Obaveštajac". Državni komunikacioni štab saznaje da je američko sajber-oružje, kodnog naziva "Večno plavo", palo u pogrešne ruke, pa ekipa mora da neutrališe pretnju i spreči potencijalnu nuklearnu katastrofu. Džeri Bernstin (Dejvid Švimer, "Prijatelji"), bivši agent Nacionalne sigurnosne agencije, po ko zna koji put pronalazi priliku da se dokaže. On angažuje mladog analitičara Džozefa (Nik Mohamed) da mu pomogne da iskoristi zaveru kako bi se iskupio i vratio u Agenciju nacionalne bezbednosti. Međutim, vreme im ističe, a šefica Kristin (Silvestra Le Touzel) mora da odluči - da li da veruje svojoj ekipi ili da nastavi da radi po pravilima. Celu situaciju im dodatno otežava činjenica da imaju krticu u ekipi...

Foto Foks

"MEKDONALDOVA I DODS" NA FOKS KRAJMU

ZA ljubitelje krimića, kao što su "Ubistva u Midsomeru" ili "Smrt u raju", nova britanska serija "Mekdonaldova i Dods", koja na Foks krajm stiže 20. januara (četvrtkom od 22.00), biće prava poslastica. Radnja prati ambicioznu detektivku Lorin Mekdonald (Tala Guveja), koja je napustila opake ulice Londona i preselila se u mirni Bat, kako bi napredovala u karijeri. Stroga i ambiciozna, ona rešava slučajeve uz pomoć neuništivog entuzijazma i upornosti. Međutim, njena sreća neće potrajati. Kada joj na jednom kompleksnom slučaju kao partner bude dodeljen skroman i tihi narednik Dods (Džejson Votkins), počinje prava avantura za ovaj tandem. Zbog različitih pristupa poslu i ideji kako se treba sprovoditi zakon, kao i zbog suprotnih životnih stilova, ovaj dvojac uskoro dolazi u sukob...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NAGRADA STEVAN TOTOROVIĆ ZA MIRJANA MILOVANOVIĆ: Na Pogledima 2024 pohvaljeni Veroljub Naumović, Danilo Paunović i Marija Aranđelović