KO JE TELOHRANITELJ MAFIJAŠEVE ŽENE? Premijera komedije Patrika Hjuza 24. juna u Kombank dvorani

D. B. M.

14. 06. 2021. u 14:51

SELMA Hajek, Rajan Rejnolds, Semjuel L. Džekson, Antonio Banderas, Morgan Friman deo su neponovljive glumačke postave koja čini najnovije holivudsko filmsko ostvarenje "Telohranitelj mafijaševe žene", koje će biti prikazano 24. juna u okviru "Večeri komedije" u Kombank dvorani.

КО ЈЕ ТЕЛОХРАНИТЕЉ МАФИЈАШЕВЕ ЖЕНЕ? Премијера комедије Патрика Хјуза 24. јуна у Комбанк дворани

Sinepleks

Pre početka filma nastupiće radio voditelj i stend-ap komičar Filip Ugrenović. On će u polučasovnom nastupu kroz primese sarkazma, ironije, surovosti modernog društva, ali i primese pitkog humora obraditi temu iz filma i posetioce nasmejane uputiti na uzbudljivo filmsko putovanje uz najnoviju akcionu komediju čuvenog reditelja Patrika Hjuza.

U filmu "Telohranitelj mafijaševe žene" najsmrtonosniji čudni par na svetu - telohranitelj Majkl Brajs (Rajan Renolds) i ubica Darijus Kinkejd (Semjuel L. Džekson) - ponovo su zajedno, u još jednoj misiji opasnoj po život. Brajsa na akciju prisiljava još nestabilnija Darijusova supruga, ozloglažena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd (Salma Hajek). Dok Brajsa do nervnog sloma dovode njegova dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zaveru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa.

U zabavnom i smrtonosnom zločinu pridružuju se Antonio Banderas kao moćni ludak željan osvete i Morgan Friman u ulozi koja za sada ostaje misterija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba