OD LJUBAVNIH PRIČA DO POLICIJSKIH KRIMIĆA: Pet novih serija na kanalu Star lajf u februaru (FOTO)

N. DRAŽOVIĆ

16. 02. 2024. u 10:00

NA kanalu Star lajf od 18. februara očekuje nas čak pet premijernih naslova.

ОД ЉУБАВНИХ ПРИЧА ДО ПОЛИЦИЈСКИХ КРИМИЋА: Пет нових серија на каналу Стар лајф у фебруару (ФОТО)

"Ljubavni život", Foto Star

Uz spinof popularnog policijskog procedurala "Novajlija: Federalci", u kom jednu od glavnih uloga tumači i Nejtan Filion, svetu poznatiji kao Kasl, gledaoci će na ovoj televiziji moći da prate i nove trilere, ali i zanimljive romantične drame.

Uzbudljiva krimi-drama sa elementima misterije, "Neko od nas laže", zasnovana na istoimenom romanu spisateljice Karen M. Makmanus, vraća nam se sa novih osam epizoda.

Drugu sezonu gledaćemo ponedeljkom u 22.00, a radnja i u nastavku prati grupu problematičnih srednjoškolaca, Adi, Kupera, Bronvin i Nejta koji ponovo upadaju u nevolje. U fokusu prethodne sezone bile su peripetije uzrokovane ozloglašenom aplikacijom od društva odbačenog učenika Sajmona, koji je pomoću nje objavljivao tračeve o dešavanjima u školi. U nastavku će se pokazati da poznata ekipa i dalje ima mnogo "prljavog veša" kojim se ne ponosi. Posle šokantnog finala prethodne sezone, Adi, Kuper, Bronvin i Nejt imaju novu opasnu tajnu koju očajnički žele da zadrže za sebe. Kada misteriozni ucenjivač zapreti da će ih razotkriti, tinejdžeri neočekivano upadaju u visokorizičnu verziju igre "Sajmon kaže"...

Sudbina često ima čudne i neobjašnjive načine da vam malim znakovima pored puta sugeriše u kom trenutku bi trebalo da preuzmete kontrolu nad svojim životom i preokrenete ga naglavačke. Upravo takvu priču donosi nam francuska šestodelna mini-serija "(Skoro) savršena ljubav", koju na kanalu Star lajf gledamo utorkom u 22.00. U centru dešavanja je 36-godišnja devojka Džul (Mod Beker), koja se nalazi pred velikom prekretnicom. Sa njenim životom je gotovo - barem je ona u to čvrsto uverena. Nedavno ju je napustio momak, a ubrzo je ostala i bez posla, zbog čega hitno mora da pronađe cimerku ili će biti izbačena iz svog stana u Parizu. Međutim, sve se menja kada Džul pronađe izgubljeni telefon u taksiju tokom povratka sa sestrinog venčanja. Na telefonu se nalazi jedna od najlepših prosidbenih poruka ikada napisanih. Džul, koja je "pala s nogu" zbog ove izjave ljubavi namenjene drugoj ženi, odlučuje da ne saopšti istinu osobi kojoj je poruka namenjena.

Romantična komedija "Sve što znam o ljubavi", zasnovana je na istoimenom romanu britanske novinarke Doli Alderton. Kroz sedam epizoda, koje ćemo gledati sredom od 22.00, pratimo devojke Megi (Ema Eplton) i Berdi (Bel Pauli) koje se useljavaju u novi zajednički dom u Londonu s prijateljicama sa fakulteta Nelom (Marli Siju) i Orisom. Mada se sada nalaze u ranim dvadesetima, Megi i Berdi su odrasle zajedno. Serija se bavi uobičajenim preispitivanjima mladih kada se prvi put suočavaju sa naznakama sveta odraslih, nakon što napuste porodični dom. Megina i Berdina bliskost i dugotrajno prijateljstvo nailaze na mnogobrojne izazove, dok nove ljubavi i poslovne odluke dovode do toga da devojke prvi put idu u suprotnim životnim smerovima. Serijal "Sve što znam o ljubavi" otkriva svu lepotu i složenost prijateljstva između žena.

I za kraj, ljubavne zavrzlame i večita priča o "onom koji je pobegao" nastavljaju se i u drugoj sezoni serije "Ljubavni život", čiji nas nastavak očekuje, svakog četvrtka, od 22.00. Holivudsku zvezdu Anu Kendrik, nominovanu za nagradu Oskar u kategoriji za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu "U vazduhu", pratimo kao mladu milenijalku Darbi Karter i u novih 10 epizoda drugog ciklusa, ali ovog puta kao sporednu junakinju. Glavnu reč u borbi sa izazovima modernog sveta dok traga za srodnom dušom, u nastavku će preuzeti njen kolega Vilijam Džekson Harper u roli Markusa Votkinsa, mladića koji je izašao iz dugogodišnje veze sa ženom za koju je mislio da je ona prava. U tome će mu pomoći nekadašnja prijateljica Mia Hajns (Džesika Vilijams), koja ga lako opčinjava svojom harizmatičnom ličnošću. Ipak, Markus će shvatiti da mu je veza sa Mijom u ovom trenutku previše intenzivna zbog čega izlaz traži u nešto opuštenijim kombinacijama ne bi li nekako izbacio Miju iz glave.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)