ZVEZDE SERIJE "BOUNS" ODLUČUJU O NASTAVKU: Povratak jednog od najpopularnijih krimi tandema na male ekrane

N. DRAŽOVIĆ

03. 12. 2023. u 08:30

ZA kolege uzor bez premca, surovi profesionalac i genije za forenzičkim stolom, doktorka Temperens Brenan istovremeno je za sve ostale u njenom životu bizarni čudak koji je na ovoj planeti više zalutali vanzemaljac nego normalno ljudsko biće.

ЗВЕЗДЕ СЕРИЈЕ БОУНС ОДЛУЧУЈУ О НАСТАВКУ: Повратак једног од најпопуларнијих крими тандема на мале екране

Foto Star

I upravo je to magija koja je neobičnoj forenzičarki i ekipi za dva Emija nominovanog krimića "Bouns" donela večnu slavu i laskavi epitet jedne od najuspešnijih serija u istoriji televizije. Popularna krimi-drama doživela je 12 sezona i 245 epizoda (emitovana od 2005. do 2017), a zanimljiv podatak je i to da je "Bouns" uz neponovljivog "Dr Hausa" bila jedna od retkih serija čije su nove sezone dobijale zeleno svetlo, čak i kada su rejtinzi novih epizoda počeli da padaju. Razlog tome bila je baza obožavalaca verna do te mere da je produkcija nastavila sa snimanjem samo zbog njih. Za sve one koji su propustili neki od nastavaka "Bounsa", na kanalu Star, ponedeljkom od 20.00 imaju priliku da obnove gradivo, a za one koji se još nisu zasitili Emili Dešanel i Dejvida Bojanaza, te bi voleli da vide gde su Brenan i But danas, iz Holivuda stižu dobre vesti. Naime, autor serijala Hart Hanson, otkrio je nedavno da se ozbiljno razmišlja o nastavku čuvenog serijala.

- Svi smo i dalje u kontaktu. Porodica "Bouns" još je na okupu. Svakodnevno se čujemo, i onako stidljivo ispitujemo jedni druge kada je ko slobodan, kakvi su kome planovi, i kolike su šanse da se u nekom trenutku uskladimo kako bismo eventualno ponovo aktivirali ideju oko novih epizoda serije - istakao je Hanson, priznajući da se u međuvremenu stanje u svetu medija i TV produkcije značajno promenilo.

- Ono što je trenutno najveća prepreka realizovanju nove sezone jeste činjenica da bi nam za to bila potrebna čitava armija pravnika i administrativnih radnika da raščivija gde smo stali i kako da nastavimo našu TV sagu. Sve ostalo je mačji kašalj. Ipak, naša povremena okupljanja i razmišljanja na ovu temu daju nam motivaciju da preskočimo i ovaj stepenik i započnemo pripreme na onome što bi gledaoce najviše obradovalo - ističe Hanson.

Istog stava je i njegov kolega Stiven Nejtan, izvršni producent serije, koji smatra da je "Bouns" bilo jedno od najlepših profesionalnih okruženja u kojima je radio.

- U prilog tome govori i činjenica da smo svi i dalje u kontaktu. Svi sa mnogo nostalgije gledamo na ideju ponovnog okupljanja, a kada je reč o nama koji smo činili produkcijski tim, niko nije protiv novih epizoda - poručuje Nejtan, koji je, međutim, otkrio i jedan važan detalj koji ovu ideju iz faze priželjkivanja približava konkretnim rezultatima.

- Presudna će biti reč glavnih zvezda serije. O svemu će odlučiti Emili i Dejvid. Ono što do sada nije bilo poznato javnosti jeste činjenica da smo u kontaktu sa njima i da smo razgovarali na ovu temu. Dobra vest je da nisu rekli ne. Nisu nas odbili i žele da se ponovo nađu u rolama Brenan i Buta, ali na to neće pristati samo zbog toga što se nama ostalima snimaju nove epizode. Kako su nam rekli, ono što će biti presudno jeste dobar scenario koji će im dati povod da pristanu na povratak pred kamere. Zasada radimo na tome, i svi se nadamo da ćemo njima i publici uspeti da ponudimo priču dostojnu starih epizoda - zaključuje Nejtan.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?