“STRAHUJEM DA LI ĆE MU SAČUVATI OKO”: Oglasila se zabrinuta sestra čoveka koga su napale i povredile Nišlijke

J.Ć.

20. 04. 2021. u 21:44

-U PITANjU je moj najrođeniji, moja krv, moj jedini brat...

“СТРАХУЈЕМ ДА ЛИ ЋЕ МУ САЧУВАТИ ОКО”: Огласила се забринута сестра човека кога су напале и повредиле Нишлијке

Foto: J.Ć.

- Tužna sam i strahujem da li će lekari uspeti mom rođenom bratu da sačuvaju oko, juče je bila prva operacija, da se sanira krvarenje, sa zebnjom očekujem drugu od koje zavisi da li će lekari uspeti da mu spasu oko - ovim rečima oglasila se na društvenim mrežama Mirjana Milić, sestra sedamdesetogodišnjeg J.L. kojeg je dok je šetao psa u parku u Tvrđavi, teško povredila Nišlijka M.Đ. (40).

Mirjana je napisala da je njen brat je nosio u naručju malog psa kojeg su napala dva psa četrdeseetogodišnjakinje koji nisu bili na povocu.

- Konstatacija mog brata da ona treba da na povocu šeta njene velike pse je razjarila ženu, ona je počela da urla kako niko ne može da savetuje kako se šetaju psi, a onda je lančanim povocem uradila nešto što nije smela ni da pomisli. Udarila ga je preko lica i oko je od siline udara odmah počelo da krvari.

I to joj je bilo malo, nastavila je i polomila mu sat i povredila mu ruku a onda su ona i njena prijateljica nastavile da ga udaraju rukama i nogama dok je on svog malog psa držao u rukama da ga njeni ne rastrgnu.

Moj brat je inače vojno lice koji je svoj radni vek proveo u specijalnim jedinicama i jedino dobro u tome je što ima jaku samokontrolu. U suprotnom, ja ne znam kako bi one završile da je neko drugi bio na njegovom mestu - navela je zabrinuta sestra.

Osvrnula se na, kako je napisala, zlurade komentare na FB koji teraju sprdnju vezanu za ceo slučaj.

- Neka se pitaju šta bi bilo da su oni na mestu mog brata. Bila bih najsrećnija da se stane sa nasiljem u svim sferama života jer dovoljno je težak ovaj naš život. Od srca želim da moj brat prođe sa što manje posledica - zaključila je Mirjana.

Niška policija je saopštila da je brzom akcijom uhapsila M.Đ. (40) iz ovog grada zbog nanošenja teške telesne povrede sedamdesetogodišnjem sugrađaninu.

Krivična prijava ali za laku telesnu povredu biće podneta i protiv njene četrdesetojednogodišnje prijateljice jer je i ona učestvovala u napadu na čoveka sa kojim su se posvađale oko pasa.

Policija je saopštila da je M.Đ. po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti privedena tužiocu, dok njenoj prijateljici sledi krivična prijava u redovnom postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NIS i KK Partizan obezbedili zimsku opremu za 600 dece