ISPOVEST OCA IZBODENOG MLADIĆA U NIŠU: Udarali su ih, šutirali, tražili im novac, a na kraju mog Branka napali nožem!

J.Ć.

15. 03. 2021. u 13:52

POLICIJA u Nišu još traga za mladićima koji su u nedelju oko 19 sati izboli nožem Branka S. (19), ali i pretukli njegovog druga, od kojeg su oduzeli mobilni telefon.

ИСПОВЕСТ ОЦА ИЗБОДЕНОГ МЛАДИЋА У НИШУ: Ударали су их, шутирали, тражили им новац, а на крају мог Бранка напали ножем!

Foto: J. Ć.

- Oni su u nedelju izašli da se vide tu u naselju sa drugarima i drugaricama. To su deca koja nigde drugde ne izlaze otkako je sve ovo počelo sa koronom, sede ispred zgrade na klupicama i to im je sve. Bilo je njih petoro kada su im iznenada prišla dva nepoznata momka. Jedan je dohvatio mog sina Branka, a ovaj drugi njegovov druga. Udarali su ih, šutirali, tražili im novac, a na kraju mog Branka izboli nožem. Drugovi su ga krvavog doveli kući.

Ovako svoju ispovest počinje Goran S., otac Branka S. (19) koji je u nedelju oko 19 sati izboden nožem u niškom naselju Stevan Sinđelić, dok je na klupici ispred zgrade sedeo sa drugarima i drugaricama.

Njima su prišla dvojica nepoznatih muškaraca za kojima niška policija i dalje intenzivno traga, a koje od ranije nisu poznavali, a kako nam je ispričao Brankov otac, sve se odigralo u sekundi.


Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina