MOLILA JE BIVŠEG DA ODVEDE PSE: Majka dečaka (4) izujedanog na smrt puštena iz bolnice, Senta se sutra oprašta od Danijela

J. LEMAJIĆ

11. 03. 2021. u 20:20

SENĆANKA Martina B., majka četvorogodišnjaka Danijela B., koji je tragično izgubio život u utorak po podne, puštena je iz Kliničkog centra Vojvodine na kućno lečenje.

МОЛИЛА ЈЕ БИВШЕГ ДА ОДВЕДЕ ПСЕ: Мајка дечака (4) изуједаног на смрт пуштена из болнице, Сента се сутра опрашта од Данијела

Foto: Piksabej/fejsbuk

Njenog jedinca nasmrt su izgrizla dva rotvajlera, a u borbi da ga otrgne iz njihovih čeljusti i ona je povređena.

Kako saznajemo, ona je u KCV primljena sa kontuzijama tela i glave i nekoliko ogrebotina.

Povrede su joj sanirane i ona je poslata na kućno lečenje.

Samohrana majka, razumljivo, nije imala snage da razgovara o tragediji koja se dogodila. Od svog jedinca oprostila se dirljivom porukom na "Fejsbuku".

- Zauvek ću da te grlim, zauvek ću te maziti pred spavanje, zauvek ćemo trčati po dolmi, zauvek ćemo igrati fudbal, zauvek ćemo igrati nasred sobe i gledati "Bos Bejbe", zauvek ćemo se smejati i vrištati od sreće, zauvek ćemo se vozati autom i jesti tvoju omiljenu picu, zauvek ćemo se držati za ruke pred spavanje, zauvek ću ti kupovati autiće, zauvek ćemo ići u tvoju omiljenu prodavnicu, zauvek ćemo listati tvoje omiljene knjige, zauvek ćemo kuvati... - napisala je neutešna majka.

Kuća u kojoj su psi rastrgli dečaka, Foto J. Lemajić

- Zauvek ćeš trčati ljudima u zagrljaj, zauvek ćeš ljubiti ljude po tri puta... Zauvek!!!

Mama te voli, dragulju mamin najveći, zauvek si srce mog srca, duša moje duše, zauvek si snaga zbog koje se borim, zauvek si najlepši mamin, zauvek si najlepši osmeh, zauvek si sve što može biti zauvek.

MOLILA BIVŠEG DA ODVEDE PSE

Tereza B. (78), Danijelova prabaka, rekla je novinarima da će dečak biti sahranjen u petak na groblju Sveta Ana u Senti. Ona je novinarima ispričala da je dečak odrastao sa psima koji su ga usmrtili, a da su dva rotvajlera i doberman zapravo bili u vlasništvu bivšeg supruga njene unuke Martine.

- Preklinjala ga je da ih odvede, jer više nije mogla da se brine o njima - rekla je starica.

Život četvorogodišnjaka ugasio se na njegov rođendan. Majka i sin proslavljali su "divan dan" i naručili picu.

- Kada je stigla pica ušli su u kuću i majka je, noseći karton sa hranom, rekla detetu da zatvori vrata. Danijel je stajao na vratima kada su na njega nasrnuli rotvajleri koji su bili na dvorištu - nezvanično saznajemo.

- Najpre je na njega skočio mužjak, a potom i ženka, koja je bila u teranju. U dvorištu je bio i doberman, ali on nije učestvovao u krvavom piru. Majka je kao lavica pokušala da odbrani dete. Nažalost, nije mogla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024