SENĆANKA Martina B., majka četvorogodišnjaka Danijela B., koji je tragično izgubio život u utorak po podne, puštena je iz Kliničkog centra Vojvodine na kućno lečenje.

Soko

12.03.2021. 07:27

Samo kukavice drže krvoločne pse poput rotvajlera.Ovo nije prvi slučaj napada upravo rotvajlera na ljude i to baš na ukućane.Prisetimo se žene koja je svaki dan hranila rotvajlera a on ju je ubio prošle godine.To su psi koji u momentu promenu ćud i treba ih zabraniti.

dane

12.03.2021. 07:45

Ako nije hteo da ih ukloni bivsi, onda je to trebala da uradi sluzba komunalna ili ko se bavi tim problemima. Sada eto nastradao je decak a mogla je i njegova majka stradati od pasa. Zato od danas svaki vlasnik psa bi trebao da ima propisan prostor sa odgovarajucom kvadraturom za pse i ogradu koja stiti da pas pobegne van prostora i to sa duplim vratima koja se sama zatvaraju. Inace krivicno delo je drzati opasne pse van standardnih propisa. Naravno psi manje ili minijaturne velicine bi trebalo biti izuzeti . Dakle hoces da imas psa ili pse opasne ima da ih drzis po propisu. Inace placas sluzbi uklanjanje opasnih pasa. Ali sta vredi jos je zakon labav po pitanju pasa.

Maja

15.03.2021. 08:43

Strašno, jako mi je žao što se ovako nešto dogovdilo. Majci mogu misliti kako je...manite se osude, pametovanja...ovo je užasna tragedija za ovu porodicu.