"NOVOSTI" NA LICU MESTA: Ovo je štek-stan vođe navijačke grupe gde je pronađeno oružje i municija! (FOTO/VIDEO)

N.B.

26. 02. 2021. u 10:32

BEOGRADSKA policija je operativnim radom, u okviru borbe protiv kriminala koju pripadnici MUP vode mesecima, uhapsila još jednog od vođa navijača Partizana i to grupe Alkataraz D. Š. (38).

НОВОСТИ НА ЛИЦУ МЕСТА: Ово је штек-стан вође навијачке групе где је пронађено оружје и муниција! (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: N.B.

Policijske snage trenutno su ispred zgrade u kojoj se, prema nezvaničnim saznanjima, nalazi štek-stan uhapšenog.

Kako saznajemo, trenutno je u toku pretres garaže.

Kako nezvanično saznaju mediji, inspektori PS Čukarica su nakon operativnog uspeli da lociraju štek-stan u centru Beograda, te su sinoć uz pomoć interventne jedinice upali obijajući vrata jer nije želeo da ih otvori.

Pretresom prostorija pronađen je specijalno napravljen štek u kojem je nađeno oružje i municija. Pored toga pronađeno je nekoliko pancira, baklje, kao i zastave ove grupe navijača.

U garaži zgrade pronađeno je i nekoliko automobila koji, kako se sumnja, pripadaju osumnjičenom, a na jednom od njih su postavljeni blinkeri.

Uhapšeni je poznat policiji od ranije, a 2017. godine, osuđen je na godinu i po dana zatvora, zbog nelegalnog nošenja oružja. Naime, kod njega je tada policija pronašla pištolj „glok“ sa 12 metaka.

Inače, on je 2008. učestvovao u neredima na utakmici OFK Beograd, zbog čega je pokrenuta istraga. Utočište je pronašao na Kosovu, gde je nakon godinu dana skrivanja uhapšen 2012. godine. Navodno, priveden je nakon sukoba s pripadnicima KPS u civilu, a u njegovom stanu je pronađeno oružje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)