HTEO DA JOJ ISKOPA OČI PA ZVAO POLICIJU: Određen pritvor nasilniku Đ. R. (58) iz Velike Plane, lekari VMA će pokušati da ženi spasu vid

J. ILIĆ

19. 02. 2021. u 21:02

NASILNIK Đ. R. (58) iz Velike Plane, koji je, kako se sumnja, mučki pretukao nevenčanu suprugu, i pokušao prstima da joj iskopa oči, nakon divljačkog nasrtaja sam se prijavio policiji i tražio da se nesrećnoj ženi ukaže pomoć.

ХТЕО ДА ЈОЈ ИСКОПА ОЧИ ПА ЗВАО ПОЛИЦИЈУ: Одређен притвор насилнику Ђ. Р. (58) из Велике Плане, лекари ВМА ће покушати да жени спасу вид

Ilustracija / Foto Depositphotos

Povređena žena će, zbog teških povreda oba oka, u subotu biti operisana na Vojnomedicinskoj akademiju u Beogradu. Koliki je stepen povreda, lekari zasad ne mogu da kažu, a hoće li uspeti da joj spasu vid, znaće se tek nakon oporavka.

Kako je, za "Novosti", potvrdila Nevena Arsić, portparolka Osnovnog tužilaštva u Velikoj Plani, zdravstveno stanje žene ne dozvoljava da ispriča šta se te noći dogodilo u njihovoj kući u Velikoj Plani.

- Ona nije komunikativna, ima teške telesne povrede oba oka, i čeka je operacija - kaže portparolka.

Ovo nisu jedine povrede, veruje se da žena ima tešku kontuziju glave.

Šta je prethodilo prebijanju, teško je sada reći.

Na saslušanju u policiji Đ. R. nije negirao nasilje. Navodno, bio pod uticajem alkohola od 1,5 promila kada je pretukao ženu. Nakon toga, sam je pozvao policiju i tražio da pošalju hitnu pomoć.

Ovo nije prvi put da je nasrnuo na suprugu. Već je pre izvesnog vremena zbog nasilja imao izrečenu meru zabrane prilaska.

Kako saznajemo u istrazi, Đ. R. ima i debeo policijski dosije, zbog nasilja u porodici, ali i zbog drugih krivičnih dela.

- On je tempirana bomba koja svakog trenutka može da eksplodira pa možda čak i ubije - kaže naš izvor iz istrage.

Đ. R. je u petak saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

PRETI MU DO 10 GODINA ZATVORA

Protiv Đ. R. je podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, i to teškog oblika za koje je zaprećena kazna od dve do deset godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)