NASER KELJMENDI PRIVEDEN U SRBIJI: Poznati narko bos i dalje u policijskoj stanici

V. Mitrić

19. 02. 2021. u 14:36

POZNATI narko bos sa Kosmeta i BiH, Naser Keljmendi, priveden je danas u Policijsku stanicu u Loznici, saznaju „Novosti“.

НАСЕР КЕЉМЕНДИ ПРИВЕДЕН У СРБИЈИ: Познати нарко бос и даље у полицијској станици

Foto: Novosti arhiva

Keljmendi se pojavio u jednom hotelu na ulasku u Loznicu. Oko 13,30 časova čule su se sirene i nekoliko policijskih vozila, koja su se uputila ka hotelu, gde je bio Keljmendi. Policajci su ga, odmah priveli.

Prema našim informacijama, priveden je u svojstvu građanina, a prilikom hapšenja kod njega nije pronađeno ništa što bi moglo da se „kači“ za bilo koje krivično delo.

I dalje je u Policijskoj stanici u Loznici. Nema zvaničnih informacija zbog čega je priveden.

Inače, odavno je poznato da lokalni narko dileri, iz Loznice, imaju bosove i „partnere“ sa Kosmeta i BiH. Zašto je Keljmendi stigao u Loznicu, pitanje je za koje, zasad, nema odgovora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)