RAZREŠENA MISTERIJA SMRTI MLADIĆA KOD LESKOVCA: Hteo da skrati put, pregazili ga i pobegli

Novosti online

15. 02. 2021. u 08:01

MUŠKARAC, koji je rano u nedelju ujutro pronađen mrtav na auto-putu Leskovac-Vranje je mladić iz Grdelice, a policija i dalje traga za vozačem koji je izazvao njegovu smrt, potvrđeno je nezvanično u leskovačkoj policiji.

РАЗРЕШЕНА МИСТЕРИЈА СМРТИ МЛАДИЋА КОД ЛЕСКОВЦА: Хтео да скрати пут, прегазили га и побегли

Novosti

Reč je, kako se saznaje, o M. A. (27).

On je, kako je ranije rečeno u Policijskoj upravi u Leskovcu, najverovatnije nastradao u saobraćajnoj nesreći. Odnosno, za sada ga je nepoznati vozač automobila udario i pobegao.

Policiji je smrt na auto-putu prijavljena juče oko 3 sata ujutro, a Hitna pomoć je na licu mesta konstatovala smrt.

Pretpostavlja se da se M.A. našao na auto-putu nakon što je preskočio ogradu kako bi skratio put na koji je krenuo iz Grdelice.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)