GRADSKI građevinski inspektor je još krajem avgusta prošle godine, izdao rešenje o zabrani radova i rušenju nelegalnog objekata na adresi Kozarčeva 4 na Zvezdari, saznaju "Novosti" u Sekretarijatu za inspekcijske poslove. Iako se kao investitori pominju S.Đ i B.Đ., pravi "gazda" velelepnog zdanja koje se zida je Velja Nevolja.

Komentari (16)

Gogi

06.02.2021. 17:07

Pogresno skroz drzava radi u slucaju Velje Nevolje,tj.njegove vile koja je u izgradnji,naprimer u USA kad su se borili protiv organizovanog kriminala,drzava je zaplenila svu pokretnu i nepokretnu imovinu plus racune u bankama,i onda fino drzava rasproda sve te vile,skupa auta,jahte itd.a ne da se rusi,po izgledu ta vila izgleda skupa i od prvoklasnih materijala radjena,steta da se to sad srusi sve,kad moze da se proda sa urednim papirima i legalno naravno

Čitalac

06.02.2021. 17:14

Samo da ne platimo mi poreski obveznici rušenje objekta? Zašto se ne bi taj objekat završio pa u njemu se uselila neka institucija ili vrtić. Kad je već uloženo toliko.

Toza

06.02.2021. 18:20

Tako je isto inspekcija ogradilla gradiliste u Bulevara Djindjica na Novom Beogradu a oni nastavili da podizu sprat i sredjuju unutrasnji prostor i sada na to mestu imamo restoran Patrick pizzeria & creperie. To moze da uradi samo neko kao doticni "Velje" Mi smo prijavljivali Gradu, Vesicu , inspekciji ali nista nisu preduzeli !!

Đorđe

06.02.2021. 18:23

Zašto rušite, napravite prihvatilište, vrtić, sigurnu kuću..?? (Da se mozda ne uništavaju neki tragovi? K'o šro Čeda onomad reče, toboze: "Da ne ostane ni kamen na kamenu...?")

Zoran

06.02.2021. 20:11

Zasto ponavljatin,gresku, Silerove i jedan kvalitetan objekat rusìti, .Umesto takvog ,odgovora, drzave ova treba da taj objekat preuzme i.da na koriscenje za decije obdaniste ii bilo.koju socijalnu.ustanovu.

veselnik

06.02.2021. 20:57

Takvu gradnju zapocinju samo oni koji znaju da ih niko nece spreciti da to i zavrse. Koliko takvih gradnji ima, a jos nisu postale poznate kao "kolateralna steta" neke afere?