TRAGEDIJA U SURDULICI: Mrtva žena pronađena u kući, ugušila se dimom?

J.S.

30. 01. 2021. u 10:07

U JEDNOJ porodičnoj kući u blizini gradskog stadiona u Surdulici izbio je požar u kome je stradala osamdesetsedmogodišnja žena, potvrđeno je "Novostima" u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

ТРАГЕДИЈА У СУРДУЛИЦИ: Мртва жена пронађена у кући, угушила се димом?

Foto: Ilustracija/D. N.

Prema prvim saznanjima komšije su primetile dim koji izlazi iz kuće i vrlo brzo izneli ženu iz kuće koju je zahvatila vatra. Ipak lekari koji su ubrzo stigli mogli su samo da konstatuju smrt.

S obzirom da na telu nije bilo tragova opekotina, sumnja se da se žena ugušila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ALKARAZ NAVUKAO GNEV SRBIJE NA SEBE: Španac je pokrenuo lavinu koju ne može da zaustavi! Đoković ima navijače koji neće ćutati na nepravdu

ALKARAZ NAVUKAO GNEV SRBIJE NA SEBE: Španac je pokrenuo lavinu koju ne može da zaustavi! Đoković ima navijače koji neće ćutati na nepravdu

NAKON što je Novak Đoković uz mnogo političkih upliva i zakulisanih radnji svrgnut sa mesta broj jedan ATP liste, na njeno čelo zasela su dva španska tenisera - Karlos Alkaraz i Rafael Nadal. Mlađi od njihov dvojice, popularni Karlitos želeo je da tim povodom pošalje poruku svom sunarodniku, a sudeći po lavini koju je pokrenuo zažalio je zbog toga.

04. 10. 2022. u 17:08

Komentari (0)

LJUDINA: Pogledajte kako je čovek sa štakama spasao povređeno mače u Beogradu (VIDEO)