UBIJEN UBICA SRPSKOG MLADIĆA U GRAČANICI: Dimitrije (17) stradao 2004. godine dok je večerao sa drugovima

Novosti online

28. 01. 2021. u 09:26

KOSOVSKI Albanac Aljbert Krasnići, koji je 5. juna 2004. godine u centru Gračanice hicima iz automatske puške usmrtio učenika Medicinske škole Dimitrija Popovića (17), ubijen je sinoć u Prištini.

УБИЈЕН УБИЦА СРПСКОГ МЛАДИЋА У ГРАЧАНИЦИ: Димитрије (17) страдао 2004. године док је вечерао са друговима

Foto: Depositphotos

Aljberta je, prema pisanju medija, ubio njegov otac Skender Krasnići.

- Ubistvo se dogodilo juče oko 17 sati. Policija je odmah izašla na lice mesta. Osumnjičeni je uhapšen, a pronađeno je i vatreno oružje za koje se sumnja da je korišćeno u ubistvu - kazali su u policiji.

Aljbert Krasnići osuđen je na zatvorsku kaznu od devet i po godina jer je hicima iz automatske puške ubio srpskog mladića Dimitrija Popovića. Ovo svirepo ubistvo dogodilo se u kiosku brze hrane u kojem je Popović bio sa svojim drugarima gde je večerao

Ispred kioska tada se zaustavilo vozilo marke "audi" za čijim volanom je bio Ljabinot Gaši. U vozilu je bio i Aljbert Krasnići koji je, bez ikakvog razloga i povoda, ispalio rafal u pravcu kioska u kojem je, u tom trenutku, bilo više osoba.

Popovića je metak pogodio u glavu i preminuo je na licu mesta. Iako je osuđen na devet ipo godina zatvora, krasnići je odležao samo četiri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)