OGLASILO SE MINISTARSTVO O SLUČAJU SILOVANJA DEVOJČICE: Evo u kakvom je stanju štićenica doma za nezbrinute koja je prijavila zlostavljanje

Novosti online

27. 01. 2021. u 18:12

TRINAESTOGODIŠNjA devojčica koja je prijavila policiji da ju je silovao četrnaestogodišnji dečak je dobro i zbrinuta je, uveravaju u Ministarstvu za rad, zapošljavavanje, boračka i socijalna pitanja.

ОГЛАСИЛО СЕ МИНИСТАРСТВО О СЛУЧАЈУ СИЛОВАЊА ДЕВОЈЧИЦЕ: Ево у каквом је стању штићеница дома за незбринуте која је пријавила злостављање

Ilustracija / Foto: Depositphotos

Kako kažu u ovom ministarstvu, RJ Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd - Prihvatilište za urgentnu zaštitu zlostavljane dece preduzeo mere socijalne i porodične zaštite, a o celom slučaju obavešten je i nadležni organ starateljstva.

- U odnosu na događaj, obavešteni su i drugi nadležni organi radi utvrđivanja činjenicnog stanja i eventualnog preduzimanja mera. Dete je zbrinuto i dobro se oseća - rekli su iz ministarstva.

Trinaestogodišnja devojčica, štićenica Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine prijavila je policiji da ju je silovao četrnaestogodišnji dečak.

Prema nezvaničnim informacijama devojčica je silovanje prijavila vaspitaču Centra.

Ona je, navodno, rekla da ju je silovao četrnaestogodišnjak, takođe štićenik doma.

Ispred Centra danas su se nalazila dva policijska vozila, međutim zaposleni nisu mogli da komentarišu saznanja medija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)