KRVAVI AFTERPARTI NA MALTI: Srbin se potukao sa prijateljem nakon žurke, potezale se i polomljene flaše, evo kako se sve završilo

Novosti online

15. 01. 2021. u 21:08

SRBIN Damir M. (23) uhapšen je na Malti i protiv njega je podignuta optužnica zbog sumnje da je u na jednoj rejv žurki napao svog prijatelja polomljenom flašom.

КРВАВИ АФТЕРПАРТИ НА МАЛТИ: Србин се потукао са пријатељем након журке, потезале се и поломљене флаше, ево како се све завршило

Depositphotos

Damir M. (23) iz Srbije, uhapšen je pre dva dana i odveden je pred prekršajni sud na Malti, jer se sumnjiči da je kriv za teško ranjavanje svog 46-godišnjeg prijatelja, Brajana Saruana.

Ovaj incident se dogodio u jednom od stanova u naselju San Điljan gde se održavao afterparti nakon zabave koja se održavala na otvorenom u Berzebugu.

Kako prenosi portal "Maltatoday", policija sumnja da su na ovoj zabavi korišćene velike količine droga, koje su ljudi na žurci, a pored toga i učesnici u tuči, konzumirali tokom cele noći.

BILI POD UTICAJEM DROGA

Da bi se tačno utvrdile sve okolnosti, na sud će biti pozvano i nekoliko očevidaca koja bi eventualno mogli da pomognu u istrazi.

Jedan od branilaca optuženih objasnio je da su svi svedoci bili "neosetljivi i pod uticajem droge", te ne zna koliko će oni biti svrsishodni kao svodoci incidenta.

Milosavljević je još optužen za posedovanje droge ekstazi i za kršenje javnog reda i mira.

Navodno žrtva Brajan, kako je objasnio inspektor sa Malte, nalazi se u bolnici i delimično je odgovoran zbog izazivanja tuče u kojoj je povređen.

Policijska istraga navodno je utvrdila da je prvo Brajan napao Milosavljevića sa slomljenom flašom. On se izjasnio na sudu da nije kriv, a zatim je pušten uz kauciju i depozit od 5.000 evra i ličnu garanciju od 5.000 evra.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)