POLICAJKA PROGLAŠENA KRIVOM: Kumi Davorina Baltića godinu dana kućnog zatvora

J.D.Lj.

15. 01. 2021. u 11:08

U VIŠEM sudu u Beogradu je izrečena presuda Mariji Nikolić, koja je optužena da je posle ubistva Davorina Baltića na Vračaru, sa kojim je bila u kolima kada je izrešetan, njegov pištolj uzela i bacila u kontejner u susednoj ulici.

ПОЛИЦАЈКА ПРОГЛАШЕНА КРИВОМ: Куми Даворина Балтића годину дана кућног затвора

Foto privatna arhiva

Ona je proglašena krivom i izrečena joj je kazna zatvora u trajanju od godinu dana koja će se izvršiti u prostorijama u kojima stanuje.

Njoj je takođe izrečena i mera bezbednosti oduzimanja pištolja.

Podsetimo, Baltić je ubijen 01. januara 2018. godine, ispred kuće u kojoj je boravio na Vračaru. Svojio je navodno za člana crnogorskog kavačkog klana, a Nikolićeva, koja je inače policajka po struci, je kuma njegovoj supruzi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)