"SVI SMO U ŠOKU, RAŠKA TRAŽIMO SVUDA": Dramatična ispovest Saše koji je preživeo dramu na Zapadnoj Moravi

S. Babović

13. 01. 2021. u 14:20

U SELU Selište kod Trstenika prvrnula se skela na Zapadnoj Moravi, a nabujala reka odnela je Raška Milutinovića za kojim se i dalje traga.

СВИ СМО У ШОКУ, РАШКА ТРАЖИМО СВУДА: Драматична исповест Саше који је преживео драму на Западној Морави

Foto: S. Babović

Saša Milutinović, bratanac nestalog Raška za "Novosti" je opisao dramu koju je preživeo.

- Bilo nas je petorica, četvorica nas na skeli, jedan je ostao na obali, kada je balvan iznenada u jednom trenutku podigao skelu koja je tada krenula da tone - priča Saša.

- Za manje od deset minuta skela je potpoljena, svi smo upali u vodu, krenuli da se spašavamo. Raška je najdalje odnela voda.

Kako kaže, svi su u šoku, a Raška traže pešice i čamcima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)