KOLIMA USMRTIO MLADIĆA (19) KOD DOLJEVCA: Vozio pijan - posle nesreće pobegao sa lica mesta!

J. Ć.

29. 12. 2020. u 11:21

POLICIJA u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsila je M.P. (38) iz doljevačkog sela Šainovac, jer je sinoć u ovom mestu vozeći pijan, usmrtio devenaestogodišnjeg mladića nakon čega je pobegao.

КОЛИМА УСМРТИО МЛАДИЋА (19) КОД ДОЉЕВЦА: Возио пијан - после несреће побегао са лица места!

Foto: J. Ć.

Kako saznajemo, devetnaestogodišnjak se oko 22.30 sati vraćao sa posla u Leskovcu, kada ga je M.P. udario kolima.


- Mladića je firmin autobus dovezao do sela, on je krenuo ka svojoj kući kada je naišao M.P. i svojim „golfom“ ga udario. On je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. M.P. je pobegao do seoske škole gde mu je pozlilo, pa su meštani pozvali Hitnu pomoć koja ga je prevezla do Klinike za toksikologiju Kliničkog centra u Nišu. Obaveštena je policija koja je povezala ova dva događaja i uhapsila pijanog vozača za koga je ustanovljeno da je imao 1.50 promila alkohola u krvi – navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.
- Policija je saopštila da se on sumnjici za krivična dela ugrožavanja javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužiocu.

Foto: J. Ćosin

 

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela