STRADAO PALEĆI STRNJIKU NA NJIVI: Pronađeno telo Dušana (28), koji se slučajno zapalio kod Novog Bečeja

B. G.

18. 12. 2020. u 13:04

PREMA poslednjim, još nezvaničnim informacijama, pronađeno je telo nesrećnog Dušana Š. (28), koji se noćas slučajno zapalio paleći strnjiku na njivi u selu Bočar kod Novog Bečeja.

СТРАДАО ПАЛЕЋИ СТРЊИКУ НА ЊИВИ: Пронађено тело Душана (28), који се случајно запалио код Новог Бечеја

Foto: B. Grujić

Telo je poslato na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu.

Nesrećni mladić nastradao je u nesreći koja se dogodila noćas oko dva časa posle ponoći, kada je paleći strnjiku na njivi, na potezu Širine, na putu prema selu Padej, neposredno pored pruge, u momentu kada je upaljačem zapalio strnjiku, propao između dve ogromne bale sena koje su se zapalile.

Brojne vatrogasne ekipe iz Novog Bečeja i Novog Miloševa, pokušavale su da ugase veliki požar i pronađu telo nesrećnog Dušana, inače uzornog poljoprivrednika iz Bočara.

Dušan je bio oženjen Jelenom, ima maloletne ćerkicu i sina, i dve rođene sestre, od kojih jedna živi u Holandiji, a druga u Bočaru.

 - Ne mogu da verujem.Bio je pun života, vredan, danonoćno je radio u polju, počeo da zida hangar pored kuće, imao planove. I onda da se desi ovakva tragedije - kaže za "Novosti" komšinica S.Š., uz napomenu da treba imati obzira i razumeti članove porodice, koji nisu želeli ništa da kažu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!