KRIO EKSTAZI SA TRAMPOVIM LIKOM? Nišlija uhapšen zbog sumnje da je proizvodio i prodavao opojne droge

J.Ć.

17. 12. 2020. u 15:42

POLICIJA u Nišu uhapsila je Nišliju D.T. (26) zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga jer je kod njega policija pronašla 60 tableta narkotika MDMA, koji su, kako se sumnja, bili namenjeni daljoj prodaji. Kako saznajemo, tabletice su imale lik odlazećeg predsednika SAD Donalda Trampa.

КРИО ЕКСТАЗИ СА ТРАМПОВИМ ЛИКОМ? Нишлија ухапшен због сумње да је производио и продавао опојне дроге

Foto: Depositphotos

Kako saznajemo, inspektori kriminalističke policije su dilera uočili iza tržnog centra u užem centru grada, ali ih je on primetio i odbacio kesicu sa narkoticima, što ga nije spasilo hapšenja.

Ono što ovaj slučaj čini posebno zanimljivim je što su tabletice “ekstazija” na sebi imale lik odlazećeg predsednika SAD Donalda Trampa. Kako kažu naši sagovornici ovo im je prva zaplena ovakve vrste.

Uobičajeno je da se “ekstazi” proizvodi u raznim bojama, te da ima utisnuta srca, smajliće, golubice, likova iz crtanih filmova kako bi zainteresovao posebno mlađu populaciju.

- Ovo je prvi put da imamo zaplenu narkotika sa likom predsednika Trampa na koju su već upozorile britanske vlasti, kao veoma opasnu za konzumiranje – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, D.T. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti priveden na saslušanje tužiocu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere