SNIMCI SA MESTA ZLOČINA U GROCKOJ: Potukli se na spratu kuće, pa nastavili tako sve do dvorišta, gde je Martin (45) ubijen (VIDEO)

Š. Ć.

17. 12. 2020. u 10:30

MARTIN Č. (45) jutros je pronađen mrtav u kući u Grockoj.

СНИМЦИ СА МЕСТА ЗЛОЧИНА У ГРОЦКОЈ: Потукли се на спрату куће, па наставили тако све до дворишта, где је Мартин (45) убијен (ВИДЕО)

Foto: Š.M.

Kasnije je u Dom zdravlja u Grockoj kod lekara došao Nikola D. (33), sa povređenom rukom i u krvavoj odeći.


Nesrećnom muškarcu je glava bila razbijena, a pored tela se nalazila krvava cigla.

Kako smo saznali, preminuli i povređeni bili su celu noć zajedno, u jednom momentu su se pobili. Tukli su se od sprata do prizemlja i Martin je ubijen u dvorištu.

Kod preminulog su uočene povrede glave i ruku. U kući je izvršena premetačina.

Policija je na licu mesta, telo preminulog izneto je iz kuće.

Nikola D. je priveden u stanicu, u toku je razgovor sa njim, i biće mu određeno zadržavanje.



Na spratu kuće u kojoj su boravili su vidljivi tragovi krvi i razbijene flaše, a telo čoveka je oko 5 sati pronašla njegova majka.

Nikola i Martin živeli su neko vreme zajedno sa Martinovom majkom, a već danima su se svađali - kaže za Novosti komšija. - Nikola je polupao Martinu prozore na kući pre određenog vremena, a pre nekoliko dana Nikola je prijavio Martina za nasilje nad majkom, zbog čega je intervenisala i policija.


-Njih dvojica su se upoznali u Crnoj Gori i kad su se vratili u Beograd počeli su da žive zajedno. Obojica su iz Grocke, nisu nikome pravili probleme, ali smo znali da su incidentni. Danima se već čula dreka i buka iz Martinove kuće i očekivali smo da će doći do ovoga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)