IVAN Kontić (30) danas je pred Višim javnim tužilaštvom negirao da je ikada pomislio, a kamo li pokušao da ubije bilo koga, posebno ne Miljana Mandića 24. avgusta u Novom Sadu, s kojim je bio u dobrim odnosima.

Radoslav Jovanović

11.12.2020. 19:56

Pitanje posle svega je: da li se ovakvim sme dozvoliti sloboda? Šta je verovatnije; da će se opametiti ili možda ubiti nekog? Lomiti ruke onesvešćenom, pored pokušaja nekih da ga zaustave stavljaju ga u kategoriju ekstremno zlih ljudi. Pored toga on se ne kaje.

Milan

11.12.2020. 20:39

Gde je zavrsio pravni fakultet? U Novom sadu kod njegovih crnogoraca koji vedre i oblace na pravnom fakultetu i dele diplome po rodjackim, zemljackim i kumovskim vezama. A, to sto nije hteo da ga ubije nek okaci macku o rep. Pa kako bi izgledalo da je hteo da ga ubije? 15 godina robije da se oladi malo i dozivotno proterivanje iz Srbije

Neprijatelj nas nasusni

11.12.2020. 20:42

Ako je ova osoba u stanju "prijatelju" odnosno poznaniku krvnicki lomiti ruke dok je ovaj u nesvesti, sta bi bio u stanju uraditi nekome koga ne poznaje? Citam i ne verujem sta izjavljuje. Valjda misli da je snimak izbledeo.

Trupac

12.12.2020. 00:26

Ovo zverstvo je za dozivotnu.Da li se stvarno zapitate koje su to muke žrtvi nanete lomljenje ruku,koliko to boli,srce da prepukne,dok su njegove zdrave.Kako i da li se žrtva oporavila,koliko dugo će imati posledice i nikada se verovatno potpuno neće oporaviti.Monstruozni zločin.Ovaj ne bi trebalo nikada da ima pravo na slobodu.Da radi u zatvoru doživotno.Ne daj bože nikom koje muke je žrtva podnela.

Dragan

12.12.2020. 01:42

Koliko god da bude zatvorska kazna, posle odslužene kazne trajno proterivanje iz Srbije. Idi momak lupaj kamen po Nikšiću ili deli pravdu, šta god samo dalje od Srbije.

buki

12.12.2020. 09:57

Ne mogu da verujem šta ovo čudovište izgovara, a sigurna sam da zbog zaštite ostalih zatvorenika, ovaj mora sve vreme zatvora biti izolovan u samici. Potom ga treba proterati iz Srbije uz pretnju doživotnog zatvora, ako pokuša da uđe ilegalno.

Goran

12.12.2020. 10:59

Bio godinu dana u vojsci u Baru neverovatno je koliko ti mladići imaju veliko mišljenje o sebi a u realnosti su p.... u duši. Nikoga nisu smeli 1 na 1 da diraju ali mi i to nije bio problem da balvane poslazem na gomilu. Što se tiče njihovih veza imaju ih i to puno primera radi ja sam putovao 750km do kasarne dok 60% vojnika je bilo iz okoline radijusa 70km. Za dotičnog gospodina 15 godina robije bez pomilovanja a onda proterivanje na potezu su sudije Crnogorci...