MAMA JE NAŠLA TARU, A ONDA JE NAIŠAO KAMION: Pritvor vozaču iz Niša - ćerka Jelena ne može da poveruje šta je snašlo majku Vericu

J. Ć.

09. 12. 2020. u 21:21

VOZAČU kamiona S. T. (47) iz Gadžinog Hana, koji se sumnjiči da je u utorak na Kvantaškoj pijaci u Nišu pregazio Vericu Krstić (na slici) dok je pokušavala da uhvati svog psa, određen je pritvor do 48 časova.

МАМА ЈЕ НАШЛА ТАРУ, А ОНДА ЈЕ НАИШАО КАМИОН: Притвор возачу из Ниша - ћерка Јелена не може да поверује шта је снашло мајку Верицу

Pas Tara koju je Verica pokušavala da uhvati / Foto J. Ć.

On se sumnjiči da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a istragom će se utvrditi ima li njegove odgovornosti u ovoj nesreći.

U baraci koja se nalati pored same Kvantaške pijace, u kojoj je živela Krstićeva, muk i neverica. Njena ćerka Jelena ne može da poveruje šta je snašlo Vericu dok je pokušavala da uhvati i veže na povodac svoju ljubimicu Taru.

- Mama i Tara su bile mnogo vezane. Tara jeste nemirna i ume da izađe van ograde, a u utorak je bilo hladno, tako da je mama izašla da je traži po pijaci. U trenutku kada je mama našla Taru, naišao je kamion, i verovatno se vozaču, koji je išao u rikverc, našla u takozvanom mrtvom uglu pa je nije video - priča nam vidno potresena Veričina ćerka Jelena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!