ERIĆIMA ODREĐEN PRITVOR: Saslušani osumnjičeni za ubistvo braće Jeličić kod Sremske Mitrovice

S. K.

08. 12. 2020. u 20:54

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, rođenoj braći Dejanu (38) i Nebojši Eriću (36), koji su osumnjičeni za ubistvo braće Predraga (43) i Stanislava Jeličića (37) iz Futoga određen je pritvor do 30 dana.

ЕРИЋИМА ОДРЕЂЕН ПРИТВОР: Саслушани осумњичени за убиство браће Јеличић код Сремске Митровице

Osumnjičeni Dejan i Nebojša Erić / Foto FB

Oni su danas nekoliko sati saslušavani u tužilaštvu, gde su, kako saznajemo, ispričali šta se desilo u nedelju ujutru kada su stigli u šumu nadomak Sremske Mitrovice.

Pored teškog ubistva, na teret im se stavlja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Krvavi zločin, prema saznanjima iz istrage, dogodio se zbog tartufa, jer su četvorica muškaraca išla u potragu za skupocenom pečurkama.

- Prvo je došlo do svađe između Dejana i jednog od braće Jeličić, da bi se veoma brzo sve pretvorilo u fizički obračun. Braća iz Futoga, koja su u rukama imala kopalice, navodno su nasrnula na Eriće, koji su uzvratili iz vatrenog oružja - kaže naš izvor iz istrage.

Dejan je policiji najpre rekao da je on upucao obojicu Jeličića, ali je nalazom "parafinske rukavice" utvrđeno da je pucao i njegov brat Nebojša.

Braća Erić sprovedena su u utorak u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zatvora u Sremskoj Mitrovici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)