OVO SU BRAĆA OSUMNJIČENA ZA DVOSTRUKO UBISTVO: Sukob četvorice braće kod Sremske Mitorvice zbog tartufa pretvorio se u krvavi obračun

Novosti onlajn

06. 12. 2020. u 15:36

DO krvavog obračuna u kojoj su ubijene dve osobe u šumi u mestu Jarak kod Sremske Mitrovice došlo je, prema dosadašnjim nezvaničnim informacijama, kada su Predrag J. (43) i Stanislav J. (37) iz Futoga upali na teritoriju na kojoj tartufe traže Dejan E. i Nebojša E.

ОВО СУ БРАЋА ОСУМЊИЧЕНА ЗА ДВОСТРУКО УБИСТВО: Сукоб четворице браће код Сремске Миторвице због тартуфа претворио се у крвави обрачун

Foto: Društvene mreže

Četvorica muškaraca sukobila su se jutros oko 8.30 časova u šumi kod sela Jarak i dvojica, Predrag J. (43) i Stanislav J. (37) iz Futoga su ubijeni.

- U toku prepodneva u bolnički Urgentni prijem dovezena su dva povređena lica. Reč je o povredama nastalim upotrebom tupog predmeta. Kod muškarca D. E. (38) konstatovane su povrede glave, grudnog koša i na licu. Nakon pregleda i intervencija od strane hirurga, ortopeda i otorinolaringologa, otpušten je na kućno lečenje. Kod drugog povređenog N. E. (36), nakon pregleda hirurga i ortopeda, konstatovane su lakše povrede glave i nakon zbrinjavanja otpušta se na kućni oporavak – rekli su iz Opšte bolnice Sremska Mitrovica.

Nezvanično se saznaje da je do sukoba braće Dejana (38) i Nebojše (36) E. iz Jarka sa Futožanima Predragom J. i Stanislavom J. došlo zbog potrage za tartufima.

Predrag i Stanislav sekirama su napali Dejana i Nabojšu, da bi Dejan u jednom momentu u samoodbrani pucao iz pištolja i ubio obojicu napadača. Dejan je sa lica mesta pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Preživela braća su kolima Hitne pomoći prevezeni u bolnicu u Sremskoj Mitrovici, gde su im konstatovane povrede i ukazana pomoć.

Istraga je u toku, utvrđuje se ko je od dva brata pucao iz pištolja koji je bio u nelegalnom posedu. Nakon uviđaja, istrage i utvrđivanja svih okolnosti tužilac će kvalifikovati krivično delo.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!