SAVA JE ČESTO IMAO PROBLEME SA TOM PORODICOM: Komšije starca koji je ubijen kod Gadžinog Hana otkrile mogući uzrok zločina

J. Ć.

30. 11. 2020. u 22:35

SAVA K. (93) iz Donjeg Dušnika kod Gadžinog Hana juče je pronađen mrtav u svojoj porodičnoj kući, a prema prvim informacijama, reč je o ubistvu.

САВА ЈЕ ЧЕСТО ИМАО ПРОБЛЕМЕ СА ТОМ ПОРОДИЦОМ: Комшије старца који је убијен код Гаџиног Хана откриле могући узрок злочина

Foto Ilustracija N. Skenderija

Kako nezvanično saznajemo, policija je privela jednog mlađeg muškarca "radi operativnog rada u vezi sa ovim događajem". Komšije nastradalog veruju da je Sava usmrćen zbog pljačke, jer su svi znali da ima veliku penziju.

Kako saznajemo, Sava je u Dušniku živeo sam, ali je bio vitalan i sposoban da brine o sebi.

Imao je malu majstorsku radionicu, narezivao je ključeve i popravljao stare stvari, ali je često imao probleme sa jednom porodicom iz komšiluka.

- Žalio se da mu kradu materijal, alate i slično. Sava je imao dobru penziju, svima je uvek pomagao. Ali sa tim komšijama, dedom, ocem i sinom, često je imao probleme. Čuli smo da je baš tog unuka, koji ima dvadesetak godina, policija privela na saslušanje - priča nam komšija pokojnog.

Od izvora bliskog istrazi saznali smo da je žrtva imala brojne povrede po glavi i telu nanete najverovatnije tupim predmetom. Beživotno telo je nađeno u lokvi krvi, a pretpostavlja se da su povrede po glavi bile smrtonosne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)