TRAGIČNI EPILOG TUČE U VARVARINU: Preminuo Marko (23) nakon što ga je udario maloletnik (17)

S.B.

09. 11. 2020. u 17:53

MLADIĆ iz mesta Varvarin Marko R. (23), koji je bio teško povređen 1. novembra u incidentu u selu Bačina kod Varvarina, preminuo je u Kliničkom centru Niš, saznaju “Novosti”.

ТРАГИЧНИ ЕПИЛОГ ТУЧЕ У ВАРВАРИНУ: Преминуо Марко (23) након што га је ударио малолетник (17)

Foto: Instagram

Nesrećni mladić podlegao je teškim povredama glave koje su najverovatnije nastale kao posledica pada nakon što ga je udario maloletnik star 17 godina iz sela Izbenica.

- Očekuje se da brza dalja istraga, saslušanje svedoka,kao i rezultati obdukcije rasvetle okolnosti pod kojima je stradao mladić - navodi izvor “Novosti”.

- Povređeni je u izuzetno teškom stanju, urgentno zbrinut u KC Niš. Bio je u dubokoj komi i svi pokušaji lekara da ga spasu nisu dali rezultata.

Incident koji je dobio najtragičniji epilog odigrao se pred više svedoka kod kafane u centru Bačine. Marko Ristić biće sahranjen u utorak na groblju u svom rodnom mestu. Porodica je neutešna zbog gubitka.

Kako saznajemo, u ovom slučaju postupa Više javno tužilaštvo-odeljenje za maloletnike, odnosno posebno odeljenje Višeg suda u Kruševcu, gde će biti pokrenut tzv. pripremni postupak. U okviru njega podrazumeva se i ispitivanje maloletnika, okruženja i uključivanje Centra za socijalni rad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024