UŽAS U NIŠU: Podvodila maloletnu ćerku da otplati dugove - danas suđenje u krivičnom postupku

J.Ć.

06. 10. 2020. u 12:54

PRED Višim sudom u Nišu započeo je glavni pretres u krivičnom postupku zbog krivičnog dela trgovina ljudima u saizvršilaštvu Anici B. (40) iz Niša za koju se sumnja da je zbog dugova pokušala da podvodi maloletnu ćerku (17) muškarcu Branislav M. (43) iz Pirota kome se takođe sudi za isto delo.

УЖАС У НИШУ: Подводила малолетну ћерку да отплати дугове - данас суђење у кривичном поступку

Foto arhiva

Sumnja se da je Anica podvodila maloletnu ćerku Branislavu, ali, postoje dokazi i da je istom čoveku predavala i svog dvanaestogodišnjeg sina koga je imenovani koristio za rad u luna parku čiji je bio vlasnik.

Ovo suđenje je zatvoreno za javnost jer se radi o maloletnim licima, a ročište je održano juče.

Anica je navodno imala dugove prema Branislavu koji je u Pirotu držao zabavni park tako da je navodno odlučila da mu podvodi svoju ćerku kako bi to "otplatila".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)