OVO SU MOMCI NASTRADALI KOD ŽITORAĐE: Dva mladića poginula, treći u komi (FOTO)

D. Zečević

13. 09. 2020. u 14:26

DANILO C. (21, treći sa leva na fotografiji) iz sela Samarinovca kod Žitorađe i Aleksandar Ž. (21, četvrti sa leva) iz sela Pejkovca preminuli su na licu mesta u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju ujutru oko jedan sat dogodila kod sela Lukomir na putu Žitorađa Prokuplje, dok je A.J. (26, drugi sa leva) iz Prokuplja u teškom telesnom stanju prevezen u kliničko bolnički centar u Nišu.

ОВО СУ МОМЦИ НАСТРАДАЛИ КОД ЖИТОРАЂЕ: Два младића погинула, трећи у коми (ФОТО)

Foto: Instagram

U nesreći koja se dogodila kada je putničko vozilo kojim je uprvaljao Aleksandar J.(26) iz Prokuplja iz za sada nepoznatih razloga prešao na suprotnu stranu i prema nezvaničnim saznanjima udario u kamion, telesne povrede zadobile su još dve osobe od kojih je jedna zadržana u prokupačkoj bolnici.

Foto: Instagram

- U našu bolnicu kolima Hitne pomoći iz Prokuplja i Žitorađe dovežene su četiri osobe, pri čemu je D.C (21) bio bez znakova života  tako da ni reanimacija nije dala rezultate. A.J. (26) dovežen je sa teškim telesnim povredama i uz medicinsku pratnju prosleđen je u niški kliničko bolnički centar, dok je A.C.(19) posle dijagnostike zadržan na lečenju u našoj bolnici, a A.M.(22) iz Samarinovca puštena je na kućno lečenje - ističe za naš list Natali Nikolić, portparol prokupačke bolnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna