NESREĆA NA MAGISTRALNOM PUTU PREMA GOLIJI: Mladić poginuo na licu mesta, ima i povređenih

G. Ć.

12. 09. 2020. u 14:55

U SAOBRAĆAJNOM udesu koji se pod nerazjašnjenim okolnostima dogodio u noći između petka i subote na deonici magistralnog puta od Prćenova prema Goliji poginuo je Nemanja P.(24) iz Novog Pazara, dok su dve osobe povređene.

НЕСРЕЋА НА МАГИСТРАЛНОМ ПУТУ ПРЕМА ГОЛИЈИ: Младић погинуо на лицу места, има и повређених

Foto: Depositphotos

Kako nezvanično saznajemo, nastradali mladić, koji je preminuo na mestu udesa, bio je putnik u „folksvagenu tuareg“, dok je automobilom upravljao njegov prijatelj.

On je zadobio teže povrede zbog kojih je, sa još jednim lakše povređenim putnikom, prevežen u novopazarsku bolnicu gde je i zbrinut.

- Nemanja je sedeo iza suvozača. Zadobio je veoma teške povrede i ubrzo je preminuo. Udes se dogodio kada je automobil sleteo s puta i desnom stranom snažno udario u betonski zid – saznajemo od izvora bliskog istrazi.  

Tragično nastradali Nemanja je, kako saznajemo, u petak uveče bio sa drugovima i drugaricama. Pozajmili su automobil od jednog druga  kako bi prijatelja odvezli kući. 

Povređeni vozač zadržan je na lečenju i nije životno ugrožen, dok je trećoj osobi ukazana lekarska pomoć i puštena je kući. A, pod kojim okolnostima se nesreća dogodila biće poznato posle istrage. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!