DETALjI istražnog postupka o slučaju hapšenja direktora Zavoda za smeštaj odraslih "Male pčelice" i još trinaestoro osumnjičenih još nisu poznati javnosti.

Komentari (6)

jokac

15.08.2020. 22:28

jedino sto mogu reci , Jozef Mengele na Srpski nacin . strava i uzas .kakvi sve bolesnici rukovode ustanovama koje bi trebalo da su pod zastitom drzave. postade Kragujevac poznat po zlu. da ne navodim sve sto se tamo desava, upoznati smo ...

Zeljo

16.08.2020. 08:05

@jokac - Cinjenica je da u sastavu zavoda postoji farma sa zivotinjama. Da li su lekovi namenjeni lecenju zivotinja zloupotrebljeni, pokazace ubrzo analizom. Do tada, nepotrebno je i tendenciozno donositi zakljucak, treba biti oprezan i sacekati kraj istrage za javnu osudu

Andelko

15.08.2020. 22:46

Dokle ce ta prokleta pohlepa za novcem da se nastavlja.Dok sudstvo korumpirano tako radi,to ce nam se stalno desavati.Trba ih drasticno kazniti da opomene buduce prevarante.Nasto su sve spremni,da ljude lijece zivotinjskim lijekovima.Nemam rijeci osim reci sramotno ponasanje bolesnih direktora.

Ivan Zgrozeni

16.08.2020. 08:07

@Andelko - "Drasticne kazne" traze oni koji se isto tako ponasaju nadajuci se da ce istraga mimoici njih. Kaznjavanje kao metod odvracanja potencijalnih prekrsilaca ne funkcionise a sankcionisano je i rezolucijom OUN ciji je Srbija potpisnik. Recimo, homoseksualce su spaljivali, kamenovali, slali u gasne komore ali nijedan time nije bio izlecen niti je homoseksualizam iskorenjen.

MACA

16.08.2020. 07:27

Kako je moguća forma "male pčelice" i to kao naziv jedne javne ustanove? To je u srpskom jeziku potpuno nepravilno... (1-4 razred osnovne škole)