TEŽAK UDES KOD KRUŠEVCA: Poginuo suvozač, dva vozača povređena

S. B.

06. 08. 2020. u 17:47

JEDNO lice je poginulo, a dve teže povređena u teškoj saobraćajno nesreći koja se oko 16 sati dogodila nedaleko od zaobilaznice kod Kruševca,potvrđeno je “Novostima”.

ТЕЖАК УДЕС КОД КРУШЕВЦА: Погинуо сувозач, два возача повређена

D. Novković

Kako saznajemo do udesa je došlo na pravcu između Makršena i sela Jasika i to kada je vozilo “opel astra” prištinske registracije kretajući se iz pravca Kraljeva prešlo u suprutno traku i udarilo u “volvo” beogradske registracije.

-Vozači “opel astre” i “volva” su prebečani sanitetima kruševačke hitne pomoći do Opšte bolnice Kruševac-navodi izvor “Novosti”. - Vozila su prilično oštećena,a u saniranju posledica su učestvovali i pripadnici Vatrogasno-slasilačke jedinice Kruševac.

Put je još uvek u zastoju.Uviđaj je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)