SRBI UHAPŠENI U FILMSKOJ POTERI: Italijanska policija i vojska jurila četvoročlanu bandu, ali uhvatili samo dvojicu!

Novosti online

28. 07. 2020. u 18:48

DVOJICA Srba uhapšena su u italijanskom gradu Kataniji posle filmske potere. Specijalno mobilno odeljenje policije uz pomoć čak i vojske privelo je zbog teške pljačke i otpora policijskim snagama Zorana Radosavljevića (29) i Tomislava Radosavljevića (29).

СРБИ УХАПШЕНИ У ФИЛМСКОЈ ПОТЕРИ: Италијанска полиција и војска јурила четворочлану банду, али ухватили само двојицу!

Foto: Prinstskrin Spazio Notizia Sicilia

Mobilni odred i ostale patrole policije i italijanske vojske, pratile su "foksvagen golf" koji je 25. jula ujutro velikom brzinom vozio kroz grad Etnu. Vozilo je presretnuto, a policija je naredila četvorici putnika da izađu iz automobila kako bi izvršili kontrolu.

Međutim vozač u sumnjivom vozilu je naglo ubrzao, a policija je započela poteru na obali Plaje u kojoj su učestvovale i druge snage policije, kao i vazdušni odred, koji je u međuvremenu upozoren radio vezom iz Operativnog centra.

Za vreme jurnjave, ljudi koji su se nalazili u vozilu udarali su u druge automobile u saobraćaju, dok ih je policija progonila. Četvoro izgrednika skernulo je sa glavnog puta na zemljani i ubrzo napustili automobil i pobegli peške.

Uprkos pokušaju kriminalaca da se sakriju u gustoj vegetaciji, vojnici italijanske vojske uspeli su da, zahvaljujući dvogledu i sistemu praćenja identifikuju gore pomenute na privatnom posedu kako komuniciraju.

Potom je policija uspela da uhapsi dvojicu od četvorice kriminalaca, dok su druga dvojica uspela da pobegnu. Istragom je utvrđeno da je ova kriminalna četvorka opljačkala kuću u Adranu, gde su ukrali razne dragocenosti. Ukradena imovina je pronađena i vlasnicima.

Dvojica pljačkaša su privedeni a policija je nastavila potragu za preostalom dvojicom saučesnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)