OKRŠAJ BIVŠIH SUPRUŽNIKA Čume: Osuđen sam zbog njenih laži, Ivana: Ponovo ćeš završiti u zatvoru

N. B.

27. 07. 2020. u 15:02

OSUĐEN sam na četiri godine i osam meseci zatvora zbog njenih laži. Sa mnom je bila samo zbog para, zbog novca mi je i rodila dete, koje joj je odlukom Centra za socijalni rad sada oduzeto i dato meni na staranje.

ОКРШАЈ БИВШИХ СУПРУЖНИКА Чуме: Осуђен сам због њених лажи, Ивана: Поново ћеш завршити у затвору

Foto: N. Skenderija

Možete zamisliti o kakvoj je osobi reč. Ona je loš čovek, sve loše što može da se bude.

Ovo je danas pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu izrekao LJubiša Buha Čume, a na konto svoje bivše supruge Ivane Tulović, koja je optužena da je svojevremeno tokom postupka koji se vodio protiv njega u Trećem sudu, dala lažan iskaz. Nekadašnjem svedoku saradniku u procesima koji su svojevremeno vođeni protiv pripadnika "zemunskog klana", sudilo se zbog navodno ukradenog "ferarija", a zato što je, kako tvrdi Ivana lažno svedočila, protiv nje je podneo krivičnu prijavu. Tu prijavu je Prvo tužilaštvo prihvatilo i na osnovu nje podiglo optužnicu.

Ivana Tulović je, između ostalog tvrdila da joj je Buha pretio dok mu je dovodila ćerku u zatvor da je vidi, govoreći da će je: "Iseći na komade, na živo izvaditi bubreg, peći ga i pojesti".

- To je posle i ponovio. Možete sudija zamisliti o kakvom psihopati se radi - rekla je Tulovićka.

Buha je kazao da to nije tačno i da ona sve to radi kako bi joj ostalo obezbeđenje:

- Ona je jedan manipulator, stavila me je u zatvor da bi mi uzela pare. NJu je štitilo Treće tužilaštvo i sve je radila u dogovoru sa šefom tužilaštva Borisom Pavlovićem, koji uzima novac, a imam dokaze za to.

U međusobnom prepucavanju, Tulovićka je Buhi "obećala da će ponovo završiti u zatvoru, jer joj preti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)