NESREĆA U NOVOM KNEŽEVCU: Taksista poginuo prevozeći migrante

R.Š.

23. 07. 2020. u 10:20

VOZEĆI automobil preko mosta na Tisi od Novog Kneževca prema Kanjiži, kojim je prevozio migrante, u sredu popodne poginuo je taksista Zoran D. (50) iz Sigeta, u opštini Novi Kneževac.

НЕСРЕЋА У НОВОМ КНЕЖЕВЦУ:  Таксиста погинуо  превозећи мигранте

Rada Šegrt

Kako “Novosti” saznaju od izvora iz istrage, on je, iz još uvek nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom koje se potom okretalo, a onda i prevrnulo na mostu. Vozač je tom prilikom zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo na licu mesta, dok su četiri putnika u automobilu zadobila lakše povrede.

- Tačan uzrok zbog kojeg je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, još uvek nije precizno utvrđen. Samo se pretpostavlja da je, možda, malo brže vozio. U automobilu su bila četvorica migranata, koje je, verovatno, vozio prema Subotici – rečeno je “Novostima”.

Telo stradalog taksiste poslato je na obdukciju u Centar za sudsku medicinu u Novom Sadu, što je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Senti. Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici policijske stanice u Kanjiži, a okolnosti nesreće još se istražuju.

- Nema elemenata krivičnog dela, jer je vozač koji je izazvao nesreću poginuo na licu mesta, dok su ostali putnici lakše povređeni – rečeno nam je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)