NAJNOVIJI SNIMAK: Evo kako policija traga za telom dvogodišnje Danke Ilić (VIDEO)

Novosti online

13. 04. 2024. u 12:27

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za suzbijanje kriminala Uprave kriminalističke policije, zajedno sa kolegama iz Bora i policijskim službenicima Policijske uprave Bor, intenzivno rade na pronalasku tela dvogodišnje devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

НАЈНОВИЈИ СНИМАК: Ево како полиција трага за телом двогодишње Данке Илић (ВИДЕО)

Foto: MUP

U potragu za telom devojčice Danke Ilić priključilo se i 50 pripadnika Žandarmerije na potezu od sela Zlot ka mestu Sumrakovac, a akcijom pretrage terena rukovodi načelnik Policijske uprave Bor Zoran Milijić.

Od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su intenzivno radili na detaljnoj pretrazi šireg i užeg područja u ovom delu Borskog okruga.

Danka Ilić je nestala 26. marta u mestu Banjsko polje kada je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom otišla na porodično imanje.

Za devojčicom se tragalo devet dana, a onda su 4. aprila osumnjičeni Janković i Dragijević uhapšeni kada su otkrili šta su uradili.

Janković i Dragijević su, kako se sumnja, devojčicu najpre udarili službenim autom. Dragijević je zatim navodno devojčicu udavio, a onda su se rešili tela koje do sada nije pronađeno.

Dragijević je pred tužiocem priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana.

Policija je u međuvremenu uhapsila Radeta i sada pokojnog Dalibora Dragijevića, zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo ubijene devojčice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)