NA OVIM LOKACIJAMA SE TRAŽI TELO MALE DANKE: Osumnjičeni ga sa deponije premestili na nepoznato mesto, policija danima na nogama

Novosti online

07. 04. 2024. u 07:26

DEJAN Dragijević (50) i Srđan Janković (50) osumnjičeni su da su ubili devojčicu Danku Ilić (2) pre tačno 12 dana, a njeno telo do danas nije pronađeno. Policija danima pretražuje deponije, šume, a juče je krenula i da ispumpava septičke jame.

НА ОВИМ ЛОКАЦИЈАМА СЕ ТРАЖИ ТЕЛО МАЛЕ ДАНКЕ: Осумњичени га са депоније преместили на непознато место, полиција данима на ногама

Foto: I. Marinković

Dejan Dragijević iz sela Zlot u blizini Bora prema sopstvenom priznanju udavio je Danku Ilić (2), a potom sa Srđanom Jankovićem bacio telo na deponiju na Starobanjskom putu.

Dva dana kasnije, kako se sumnja, vratio se na pomenutu deponiju i uz pomoć, kako je ispričao u tužilaštvu, brata i oca rešio se devojčicinog tela. Međutim, gde je sada telo ne želi da kaže, već govori: "Da je to njegova briga?!".

Policija je krenula u potragu, a ovo su ključne tačke koje su pretraživane.

1.Deponija na Starobanjskom putu

Policija neprestano pretražuje deponiju gde je prvobitno bačeno telo Danke Ilić. Bageri su do juče bili svakodnevno na ovoj lokaciji kako bi sve raščistili u nadi da će pronaći telo devojčice. Juče, posle višednevne potrage, potraga na ovoj lokaciji je obustavljena.

Foto: I. Marinković

2.Selo Luka

Nakon što su osumnjičeni priznali da su ubili Danku Ilić policija je otišla u selo Luka odakle je Srđan Janković rodom i pretresla njive, šume i vikendice osumnjičenog za zločin.

3.Deponija u blizini Brestovca

Policija je juče blokirala put u blizini još jedne deponije nedaleko od mesta gde su se prvobitno ubice rešile devojčicinog tela. Tokom dana su raščišćavali ovo područje da bi nekoliko sati kasnije se povukli.

4.Selo Zlot

Policija intenzivno pretražuje selo Zlot i kuću ubice Dejana Dragijevića u kojoj je živeo do hapšenja sa ocem, bratom i majkom. Ispumpana je septička jama, a bager je raskopavao dvorište.

Foto: Đ. Grmuša

5. Potez između Brestovca i Zlota

Policija je u petak pretresla kontejnere na putu između Brestovca i Zlota i iz njih iznela određene predmete. Za sada nije poznato da li je u njima bilo nešto što će biti dokaz protiv ubica devojčice.

(Blic)

BONUS VIDEO: "NE MOŽEMO DA SE POMIRIMO SA OVIM" Građani Bora u šoku i neverici zbog slučaja Danke Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?