SMRT BRAĆE I DALJE MISTERIJA: Istraga zločina i samoubistva u Novom Sadu u nekoliko pravaca - Ne isključuje mogućnost da je reč o okultizmu

Lj.P./S.B.

03. 03. 2024. u 15:01

DVOSTRUKO samoubistvo mladog bračnog para Martine P.S. i Lava P.S. (25) u petak uveče i još nerasvetljena smrt njihovih dvojice sinova, starosti jedne i tri godine, i dalje je obavijeno velom tajne.

СМРТ БРАЋЕ И ДАЉЕ МИСТЕРИЈА: Истрага злочина и самоубиства у Новом Саду у неколико праваца - Не искључује могућност да је реч о окултизму

FOTO:Lj.P.

Istraga o smrti braće, čija su beživotna tela, kako saznajemo, bez vidljivih povreda pronađena u subotu popodne u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu, gde su živeli, vodi se u nekoliko pravaca, a ne isključuje se mogućnost da je reč o okultizmu.

Kuća u Ulici Tome Maretića 34 u Petrovaradinu, gde je bračni par sa sinovima stanovao prethodne dve godine, policija je posle sinoćnog uviđaja zapečatila. U dvorištu je na sušilici i na štriku ostao je veš, pretežno crne boje, a na jednoj od majica je natpis: “Budućnost je sada“. Iza kuće, odakle „puca“ pogled na Mišeluk i Alibegovac, ponikao zasađeni mladi luk, a leje, vidi se, sveže su okopane.

Stanari ove ulice, uznemireni i šokirani monstruoznim događajem, danas, kao ni sinoć, nisu mogli nešto više da kažu o porodici.

- Zaista ih ne poznajemo – kaže komšinica. - Retko smo iz viđali, a ne znamo ni odakle su ovde došli. Ženu smo ponekad viđali kada decu izvede u šetnju.

Bračni par je izvršio samoubistvo u petak uveče oko 22 sata, skokom sa solitera u Bulevaru cara Lazara broj 7, u novosadskom naselju Liman. Nakon što je utvrđen njihov identitet, policija je otišla na adresu u Petrovaradinu gde su živeli, i kući su zatekli stravičan prizor – beživotna tela dvojice dečaka.

U kući su, saznajemo, pronađeni simboli egipatskog zagrobnog života, pa se ne isključuje mogućnost da je mladi bračni par pripadao nekoj sekti.

BONUS VIDEO:

FORENZIČARI NA MESTU TRAGEDIJE: U Petrovaradinu roditelji ubili dva sina, pa skočili sa zgrade

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)