HAOS U BUJANOVCU: Braća se posvađala pa planula kuća

J. S.

19. 09. 2023. u 11:38

U Bujanovcu dvojica braće su se posvađala, nakon čega je jedan od njih zapalio deo svoje kuće, ali se vatra proširila i na bratovljev deo.

ХАОС У БУЈАНОВЦУ: Браћа се посвађала па планула кућа

Foto Pixabay free images

Policiji je prijavljen slučaj požara na manjem stambenom objektu u ovom gradu, a na slučaju radi Osnovno javno tužilaštvo.

- Mi smo dobili obaveštenje da je Bujanovcu u Ulici Jaćima Đošića došlo do požara na stambenom objektu, da je požar izazvan od strane F. B. iz Bujanovca koji je nakon svađe sa bratom, oštećenim F. B., zapalio svoj deo kuće, nakon čega se požar proširio i zahvatio i deo kuće oštećenog, čiji delovi kuća su slepljeni – kaže za Novosti tužiteljka Milica Petković.

Naloženo je da se izvrši uviđaj i prikupe obaveštenja kao i da se protiv F. B. podnese krivična prijava zbog krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)