EVO KAKO JE OTKRIVENO UBISTVO STARICE U ŠAPCU: Supruga prijavila da ju je muž pretukao, kada su ga priveli priznao da je ubio i zakopao baku

Novosti Onlajn

09. 06. 2023. u 16:15

ŠAPČANIN Desimir Č. (33) koji je osumnjičen da je 26. jula prošle godine zadavio svoju babu (75) u njenom priznao je zločin u policiji kada je uhapšen posle prijave za porodično naselje.

ЕВО КАКО ЈЕ ОТКРИВЕНО УБИСТВО СТАРИЦЕ У ШАПЦУ: Супруга пријавила да ју је муж претукао, када су га привели признао да је убио и закопао баку

Foto: Novosti

- Njegova supruga je prijavila da ju je pretukao, pa je zbog toga priveden i tako je otkriveno i da je ubio svoju babu koja je živela u Ulici Bore Tirića u Šapcu - naveo je izvor.

Policija u Šapcu je saopštila da je Desimir Č. usmrtio staricu tako što je stezao za vrat. On je policajce, posle priznanja da je počinio zločin, odveo do mesta gde je zakopao telo.

- On je posle zločina i nakon što je babu zakopao u mestu Drenovac policiji prijavio nestanak. Sve vreme su policajci sumnjali da je on počinilac ubistva, ali nije bilo dokaza - otkrio je naš izvor.

D.Č., nezvanično, ima debeo policijski dosije. Hapšen je više puta zbog različitih krivičnih dela, a navodno je i u Grčkoj privođen.

U Višem javnom tužilaštvu u interesu istrage nisu saopštili detalje monstruoznog ubistva. Naime, osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova i on još nije saslušan u Tužilaštvu.

BONUS VIDEO: Kuća u kojoj je dečak (13) sekirom napao majku i sina

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije