"UBIĆE ME I AKO GA PRIJAVIM, I AKO GA NE PRIJAVIM": Sestra zlostavljane devojke sa Zvezdare - Beba ima 11 modrica po glavi

Novosti online

04. 06. 2023. u 07:58

DOŠAO je nervozan s posla, potrošio je ceo bojler sa toplom vodom i tu su se posvađali. Tražio je od nje da imaju intimne odnose, ali je moja sestra odbila, tada je legao preko nje, stavio pesnice na njen grudni koš i silovao je.

УБИЋЕ МЕ И АКО ГА ПРИЈАВИМ, И АКО ГА НЕ ПРИЈАВИМ: Сестра злостављане девојке са Звездаре - Беба има 11 модрица по глави

Foto: G. Šljivić/društvene mreže/ilustracija

Ovim potresnim rečima počela je ispovest devojka (29) čija je sestra (26) pre dva dana pretrpela jezivo porodično nasilje od strane svog nevenčanog supruga (25) na Zvezdari u Beogradu. Nasilnik je nakon prijave MUP uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i silovanje. On je kako se sumnja zlostavljao i šestomesečnog sina koji je imao modrice po glavi.

- U poslednja dva meseca počeo je da se iživljava nad mojom sestrom, promenio se i bio je sve nervozniji. Te večeri došao je kući s posla, bio je opet nervozan i otišao je da se istušira. Potrošio je svu toplu vodu iz bojlera i moja sestra ga je upitala zašto je to uradio jer je i ona htela da se tušira i tada je počeo pakao - kaže sestra oštećene devojke i dodaje da su supružnici od marta prošle godine zajedno.

- Tražio je od nje da budu intimni i ona je ga odbila, a on se tada bacio na krevet, legao preko nje i pesnicama se održavao na njenim grudima.

Naša sagovornica dodaje da je njena sestra trpela ozbiljne bolove.

- Bukvalno se borila za vazduh, davio je i udarao po glavi, a onda ju je silovao. Moja sestra se potom požalila svojoj drugarici gde je navela da je silovana i pretučena. Drugarica je odmah reagovala i obavestila me - kaže devojka i dodaje da su ona i sestra rasle u hraniteljskoj porodici i da imaju samo jedna drugu.

- Odmah sam je pitala da li je sve uredu, a ona je odgovorila da jeste, iako sam znala da nije. Dogovorile smo se da se vidimo sutra i tada sam odlučila da ću spasiti moju sestru i sestrića izvući iz kandži bednog i jadnog stvorenja kao što je on.

Zabrinuta devojka detaljno je objasnila da joj je oštećena kroz plač objasnila kroz koju torturu prolazi u poslednje vreme.

- Dugo sam je ubeđivala da mu se suprotstavi, spakuje stvari i prijavi ga. Tada mi je rekla: "On će mene ubiti ako ga prijavim, a isto će mi biti i da ga ne prijavim!" Smogla je snage i prijavila je nasilnika - kaže sestra oštećena devojke.

Dok su bile na pregledima oštećena devojka i šestomesečna beba osumnjičeni je pokušao da stupi u kontakt s njima.

- Kao da je osećao da se nešto dešava, a kasnije je uhapšen i sreli smo se s njim oči u oči kad su ga izvodili iz policijske stanice. Tada je zastao i delovao je kao da nasrće na nas, ali su inspektori odmah reagovali - dodaje potresnim glasom sestra.

Ona je objasnila i da je zet u poslednje vreme navodno počeo opet da kocka i da je to verovatno okidač za ovaj haos.

- Ranije se kockao, ali je s tim prestao. Sestra sumnja da je verovatno opet počeo sa ovim porokom, jer je znao da dođe bez cele plate kući i kaže da je izgubio novčanik - navodi ona i naglašava da se njena sestra plašila da mu se suprotstavi jer njih dve nemaju roditelje, ni bližu porodicu koja bi ih zaštitila.

- Sestra je na pregledima bila od osam sati ujutru do osam uveče, ali svi su prema nama bili divni, posebno iz policije gde su je inspektori zvali na posla sata. Sestriću su lekarskim pregledom ustanovili da ima čak 11 modrica po telu.

Podsetimo, osumnjični se sumnjiči da je nevenčannoj supruzi zadao više udaraca i primoravao je na seksualni odnos, kao i da je njihovom detetu naneo povrede po glavi i vratu.

(Kurir)

BONUS VIDEO: AKCIJA MUP-A - Hapšenje šestorice osumnjičenih zbog organizacije prostitucije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)