ČAČANI M. Đ. (36) i I. Š. (33), koji su uhapšeni zajedno sa srednjoškolkom Janom Ć. (18) nakon što ih je saobraćajna policija zaustavila zbog preticanja kod Požege i kod kojih su nakon pretresa nađeni pištolji, noževi i panciri, odranije su poznati policiji.

Mile2

05.04.2023. 15:04

Ovde je policija pogresila,umesto odmah da im pretresu kola,kad se za njih zna.Izvedu ih iz kola zovnu slept sluzbu sve po promise,ne da voze za njima mogli su pobeci I napraviti problem drugom u bezaniji.

Saša

05.04.2023. 15:38

Zatvor za sve. Mene je na ulici strah od devojaka, mnoge iz imućnih porodica bave se prljavim poslovima. Šetaju agresivne pse bez korpe i povodca. Totalni smo divlji zapad kad se 18 godišnjakinje bave kriminalom. Jadna ova zemlja. Šta nas sve neće snaći.

Ilinka

05.04.2023. 18:20

Pitaće starost gde je bila mladost. I kakve smo kriminalne serije snimali na javnim servisima da deca gledaju u udarnim terminima sa antiherojima u glavnim ulogama koje mladi kopiraju i misle da se ne zivi od rada i poštenja. Ko hoce da ima pare, na takav način nece na kraju imati para i vremena da ih troši. Ko radi i ima pare, taj nema vremena, a ko hoce da ne radi i ljenčari taj nema para a ima vremena. Ne moze i jare i pare omladino.