"BILA SI ANĐEO NA ZEMLJI, POČIVAJ U MIRU MEĐU ZVEZDAMA": Potresni oproštaji od Sanje koju je ubio bivši partner u Pirotu

Novosti online

06. 03. 2023. u 10:58

NEMA tih reči koje bi mogle da izraze moju tugu, nek je čuvaju anđeli i nek počiva u miru - ovim rečima se prijatelji i rođaci opraštaju od Sanje M., koju je juče u Pirotu surovo ubio bivši partner Miroslav M. (55).

БИЛА СИ АНЂЕО НА ЗЕМЉИ, ПОЧИВАЈ У МИРУ МЕЂУ ЗВЕЗДАМА: Потресни опроштаји од Сање коју је убио бивши партнер у Пироту

Foto: Društvene mreže

Podsetimo, Miroslav M. je juče upucao ženu u glavu na ulici dok je birala voće ispred prodavnice, u centru Pirota.

On je oko 9.45 časova ušetao u policijsku stanicu i priznao zločin, a policajcima je predao i pištolj iz kojeg je pucao.

 - Sanja, pamtiću te kao čoveka sa dušom... Imala si srce, imala si dušu, bila si dobra, vedra, nasmejana... Jednom rečju bila si anđeo na zemlji, ali nebo je htelo da uzme k sebi tog divnog anđela, jer i tamo negde gore gde si sada, anđeli poput tebe trebaju Bogu. Počivaj u večnom miru i spokoju, porodici duboko saučešće u ovim preteškim trenucima - navodi se u potresnim porukama opraštanja.

Miroslavu je određeno zadržavanje od 48 časova i biće priveden na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

- Počivaj u miru među zvezdama i anđelima, Sanja, žao mi je što te nisam duže poznavala, draga rođako, kasno smo se upoznale i evo sad nas je sudbina rastavila - objavili su rođaci na društvenim mrežama.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)