NOVI DETALJI UBISTVA PENZIONERA NA VRAČARU: Osumnjičena Fatima otkrila razlog napada na starca

Novosti online

04. 02. 2023. u 15:23

FATIMA Z. (39) uhapšena je zbog sumnje da je ubila Dragana V. (70) u stanu u Ulici Sime Igumanova na Vračaru. Beživotno telo sa ubodnim ranama od oštrog predmeta pronašao je rođak nastradalog čoveka, koji je odmah pozvao policiju.

НОВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА ПЕНЗИОНЕРА НА ВРАЧАРУ: Осумњичена Фатима открила разлог напада на старца

G.Šljivić

Prema novim informacijama, ova žena priznala je da je ubila Dragana, a kao motiv ubistva navela je da ju je on primoravao na se**ualne odnose.

- Fatima je neko vreme čistila stan kod starijeg čoveka,pa je zbog toga locirana veoma brzo. Ona je ispričala svoju verziju priče, a to je da je u jednom trenutku došlo do sukoba. Da je on nasrnuo na nju kako bi je primorao na se**ualni odnos.

Ona se tome oduprla, pa je braneći se zadala mu nožem smrtonosne povrede po telu. Potom je oprala nož i pobegla. Sve ove tvrdnje se još uvek ispituju- navodi naš izvor i dodaje da se ne isključuje mogućnost da je motiv ubistva bila i pljačka.

Posle otkrivenog ubistva, vrata stana su ostala zapečaćena, a telo Dragana.V. je odvezeno na obdukciju.

Komšije u šoku

Komšije iz zgrade u kojoj je penzioner živeo navode da su u šoku nakon saznanja da je Dragan ubijen.

- Dan ranije, pre nego što su ga pronašli, razgovarao je sa mnom. Videla sam ga u hodniku kada je išao u prodavnicu. Imao je taj neki ritual, ispijanje kafe sa prijateljima, pijaca. Bio je vedar i veseo čovek. Brat ga je navodno ceo dan zvao, ali se on nije javljao na telefon, pa je došao do njegove zgrade i pronašao ga mrtvog - kaže sagovornica.

Kako je čula, Dragana su pronašli na podu stana u lokvi krvi.

- Svi u zgradi smo uplašeni, viđali smo neku ženu da dolazi kod njega, ali ne znamo da li je to ta. Nije se čula nikakva svađa. Dragan je stalno pričao o ćerkama i unucima, bio je veseo čovek - priseća se komšinica tragično stradalog penzionera.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

LISTA NAJRELIGIOZNIJIH ZEMALJA: Srbija na iznenađujućem mestu