ŠTA ĆE BRAJANU OVO ODELO? Isplanirao sve do sitnih detalja, ali su ipak ostali tragovi

Novosti onlajn

21. 01. 2023. u 10:38

AMERIČKI tužioci su tokom čitanja optužnice protiv Brajana Volša za ubistvo supruge Ane Volš 18. januara rekli da je njegov DNK pronađen na Tajvek odelu i još nekoliko drugih predmeta.

ШТА ЋЕ БРАЈАНУ ОВО ОДЕЛО? Испланирао све до ситних детаља, али су ипак остали трагови

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Walshe

U pitanju je zaštitni kombinezon projektovan za zaštitu od hemikalija i bioloških agenasa, nešto što smo često viđali tokom pandemije korona virusa.

Zašto je Anin suprug imao ovo odelo? Da li je još ranije isplanirao da je ubije?

Ovo odelo ljudi koriste i tokom čišćenja protiv hemikalija, ali je teško zamisliti da ga običan čovek drži u ormanu.

Pored Brajanovog DNK na ovom kombinezonu, tužioci su rekli da je Brajanov i Anin DNK pronađen na papučama, kao i u kesama za smeće.

Mnogo više je pronađeno u ukupno 10 kesa za smeće koje su pronađene u stambenom kompleksu u kojem živi Brajanova majka.

U kesama za smeće pronađeni su brojni dokazi, uključujući peškire, traku, rukavice, sredstva za čišćenje, Prada torbicu, tepihe, prostirke, lovačke čizme, Aninu kovid kartica, testere, sekire i makaze za sečenje. Pored ovih predmeta, u smeću je pronađena i ogrlica koja je pripadala Ani, rekli su tužioci.

Tužioci su takođe naveli da je Brajan bacao kese za smeće u kojima se nalazilo telo njegove supruge i drugi dokazi u nekoliko kontejnera, uključujući i stambeni kompleks u Abingtonu, gde je uhvaćen na nadzornoj kameri, ali kažu da je smeće već bilo pokupljeno i spaljeno kada ga je policija locirala.

- On ide do kontejnera noseći kesu za smeće. Nagnuo se. Čini se da je teška dok je gura u kontejner - rekla je pomoćnica okružnog tužioca u Norfolku Lin Beland.

Dalje su otkrili da je tepih koji je Brajan navodno kupio 2. januara u radnji Home Goods u Norvelu delimično uflekan crvenim i braon tačkama, kao i da na njemu ima sode bikarbone.

Pored svih ovih dokaza, Brajan je navodno i na ajpedu sina pretraživao uznemirujuće stvari, kao što su kako se rešiti tela, koliko telu treba da se raspadne, kako očistiti krv i mnoge druge.

Tužioci su rekli da je u podrumu kuće porodice Volš pronađen i krvav nož, kao i drugi nož. Takođe su rekli da su pronađene teške velike cerade i plastične brusilice iz Home Depota.

Ana nije viđena od 1. januara, a otada nije koristila ni kreditne kartice, dodali su tužioci.

Da podsetimo, Brajan Volš se izjasnio da nije kriv. Ostaje u pritvoru bez kaucije, a sledeće ročište zakazano je za 9. februar.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŠOK! UKIDA SE LIGA ŠAMPIONA?! Zaboravite fudbal koji ste znali - UEFA se sprema na radikalan potez