BRAJAN VOLŠ NA AJPEDU SINA GUGLAO "KAKO SE REŠITI TELA": Tužilac otkrio najjeziviji detalj istrage

Novosti online

18. 01. 2023. u 16:59

BRAJAN Volš optužen je danas za ubistvo supruge Ane Volš na okružnom sudu u Kvinsiju, a tužioci su izneli niz dokaza, među kojima je i to da je na internetu pretraživao kako da se reši tela pre nego što su istražitelji pronašli krvave predmete koje je potom odbacio.

БРАЈАН ВОЛШ НА АЈПЕДУ СИНА ГУГЛАО КАКО СЕ РЕШИТИ ТЕЛА: Тужилац открио најјезивији детаљ истраге

Foto Instagram

Volš je navodno 1. januara u 4:55 ujutru koristio ajped svog sina da izgugla koliko dugo prođe pre nego što telo počne da smrdi, kako zaustaviti raspadanje tela, kako se rešiti tela, kako baciti delove tela i koliko dugo DNK traje, između ostalih pretraga.

Policija je pratila njegov mobilni telefon kako bi znala gde se nalazi 3. januara, što je uključivalo stambeni kompleks u koji je navodno bacio nešto što je izgledalo kao teška vreća za smeće, prema tužiocima.

Istražitelji su pronašli ljudsko tkivo koje je pripadalo Ani Volš, koja je nestala 1. januara, rekli su tužioci na saslušanju njenog supruga Brajana Volšea u sudu Kvinsi u sredu ujutro.

Volš je bio pognut i gledao pravo ispred sebe dok su tužioci detaljno opisivali njegove navodne radnje i gde se nalazio nakon što je njegova žena poslednji put viđena živa.

Izjasnio se da nije kriv po svim tačkama optužnice. Sledeće saslušanje zakazano je za 9. februar, a u pritvoru ostaje bez kaucije.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

RAZOTKRIVEN RAZBOJNIK SA ZVEZDARE: Nož je potegla mlada ženska osoba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!